Egyéb kategória

Készítsetek vidám, nyáridéző ajtódíszeket

A nyár vége ugyan vészesen közeleg, de ezekkel a vidám, színes ajtódíszekkel visszaidézhetitek a forró napok hangulatát. Otthon is egyszerűen készíthettek koszorúkat ajtódíszként, melyek egy kis nyarat varázsolnak lakásotokba.

vous - 2018.08.30.
Készítsetek vidám, nyáridéző ajtódíszeket

Az idei nyár legszebb ajtódíszeit gyűjtötte össze a Good Housekeeping, mi pedig ezekből mutatunk nektek egy kis válogatást.

Nyáridéző ajtódíszekkel bármikor egy kis vidámságot vihettek otthonotokba.

  • Citrus koszorú

A koszorú alapja a szép zöld levelek, melyekre üde, élénksárga citromok kerülhetnek.

  • Színes virágok

Vesszőből fonott koszorút válasszatok alapnak, és tűzzetek rá színes, csodaszép nyári virágokat (ezek lehetnek művirágok, hogy tartós maradjon az alkotás, vagy szárított virágok).

  • Koktélesernyők

Ti is szeretitek azokat a kis esernyőket a fagyi kelyhekben, koktélokban? Akkor most egy színpompás koszorún újra felhasználhatjátok őket. Csak tűzködjétek bele egy koszorúalapba és már kész is.

  • Tengerparti ajtódísz

A tenger hangulatát néhány apró dekorációval visszaidézhetitek ajtódíszeteken. Az alapot fessétek kékre, vagy vonjátok be kék szalaggal, textíliával. Dekoráljátok kagylókkal, kicsi rákfigurákkal, sellőkkel, mini játék fürdőruhákkal, napocskával, kicsi csónakkal, úszógumival.

  • Hajós ajtódísz

Ha a nyár a hajózást is jelenti számotokra, egy hajókötéllel bevont koszorúalapra tegyetek horgonydíszt, kagylókat, tengericsillagokat.

  • Színes koszorú

Keressetek néhány színes, használaton kívüli textíliát. Vágjatok belőlük kis csíkokat, ezeket összetekerve, masniba fogva, vagy csak simán szorosan egymás mellé téve ragasztgassátok fel a koszorúalapra. A lényeg, hogy minél több és minél színesebb textilt használjatok, így lesz szép tömött, élénk, mintás ajtódíszetek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek