Egyéb kategória

Ezeket a dolgokat tegyétek meg egyedül még a 20-as éveitekben

A felnőtté válás nem mindig egyszerű, de akármilyen akadáolyokkal is kell megküzdenetek, nem szabad elfelejtni, hogy ezek az évek, bár meglehetősen egyszerűnek és gondtalannak tűnhetnek, mégis meghatározóak lehetnek a jövőtöket illetően. Fontos, hogy sok mindent megtapasztaljatok, megtanuljatok. Ebben adunk egy kis segítséget: ezeket a dolgokat tegyétek meg egyedül még a 20-as éveitekben.

vous - 2018.08.31.
Ezeket a dolgokat tegyétek meg egyedül még a 20-as éveitekben

Utazzatok egyedül

Akár egy belföldi hosszú hétvége is jó kezdet lehet, de az igazán nagy élményt az nyújthat, ha egyedül utaztok el egy másik országba.

Végezzetek el egy kurzust

Olyat, ami támogathatja a jövőben elképzelt munkátokat, segítheti a karriereteket.

Forrás:
Depositphotos

Menjetek múzeumba

Társasággal is izgalmas lehet egy-egy kiállítás, de nyugodtan menjetek el egyedül is – valószínűleg teljesen más élményekkel tértek majd haza.

Keressetek sportot magatoknak

Talán még nem jött el az ideje, hogy komolyabban fordítsatok figyelmet a diétára és fogyókúrára, de a fittség nincs korhoz kötve: keresgéljetek, próbáljatok ki több sportágat is, hogy megtaláljátok azt, amelyik igazán nektek való.

Vegyetek egy dizájner ruhadarabot

Ez persze igencsak pénztárcafüggő, de ha egyszer megvan rá a lehetőségetek, vásároljatok valamit, ami valóban dizájner darab és a gardróbotok éke lehet a későbbiekben.

Csináljátok meg a kedvenc koktélotokat

Sosem árt tudni egy-két kevert ital receptjét, de ha mást nem, jó, ha legalább a kedvenc koktélotokat el tudjátok készíteni, mert menő.

Tanuljatok idegennyelvet

Ha már beszéltek egyet, keressetek mellé egy másikat, de az is elég, ha csak egyet ismertek meg, de azt társalgási szintre fejlesztitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.