Egyéb kategória

Igenis jó fiatalabbnak kinézni a korotoknál – elárulom, miért!

Titeket is minimum öt évvel fiatalabbnak néznek? Azt hiszik, csak vicceltek, amikor eláruljátok a korotokat? Nem elég a babaarc, még alacsonyak is vagytok? Bosszankodtok miatta? Ne tegyétek! Elárulom, miért.

vous - 2017.02.18.
Igenis jó fiatalabbnak kinézni a korotoknál – elárulom, miért!

Ha hiszitek, ha nem, egy csomó előnye van annak, ha babaarcotok van! Induljunk ki a saját példámból!

Elismerem, idegesítő, hogy állandóan elkérik a személyimet, de nézzük a másik oldalát a dolognak. Veletek is előfordult már, hogy gyerekeknek járó kedvezményt akartak adni valahol? Velem 2 éve történt hasonló. Barátnőimmel elhatároztuk, hogy megnézünk egy nemrég nyitott kalandparkot. Amikor a pénztárnál sorra kerültünk kisebb traumaként ért: automatikusan gyerekjegyet számoltak nekem. 14 éven aluliaknak valót! Mindezt akkor, mikor elmúltam már 18! Képzelhetitek. Persze, hogy sértődötten szóltam, mi is a helyzet. Válaszul egy zavart mosolyt kaptam, meg mentegetőzéseket. És egy párszáz forinttal drágább jegyet… Jobban jártam? Nem hiszem!

A gyerekarc további előnyei a következők:

1. Szinte bármit felvehettek, ha épp olyan kedvetek van. Nem ciki a rózsaszín vagy a „kislányos” ruhák sem, ha pedig mégis inkább nőiesebben öltöznétek fel, tuti, hogy az emberek felkapják rá a fejüket.

Objektum doboz

2. Vitáknál igazi csodafegyver! Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg ti hibáztatok, hamarabb elnézik nektek, mert „jaj, olyan kis cuki vagy”. Hiszen gondoljatok csak bele, ha ártatlanul, nagy szemekkel néztek, biztos, hogy végül megsajnálnak titeket.

Objektum doboz

3. Tuti, hogy szeretnek titeket a gyerekek. Örök rejtély, hogy miért, de a kisbabák vonzódnak a babaarcú emberekhez – lehet, mert lelki társra találnak bennetek. Mindenesetre egész jó dolog, ha csak ti tudjátok lekötni az örökmozgó unokatestvért.

Objektum doboz

4. Munkahelyen, suliban előny, mert könnyen megjegyeznek. Rögtön kialakul egy pozitív benyomás, hogy már ilyen „fiatalon” ambíciókkal vagytok tele. Oké, erre azért rá kell szolgálni, de nem hátrány, ha kezdetben megvan ez a kis plusz.

Objektum doboz

5. Nem kell méregdrága kencéket vennetek. A húszas évektől kezdve a lányok szinte bármit megtesznek, hogy megőrizzék fiatalságukat. Naná, hogy nektek könnyebb dolgotok lesz, hiszen például a ráncok is sokkal később jelennek meg!

6. A fiúk szerint cuki. Hát nem ez a lényeg?

Objektum doboz

7. Bátran felvállalhatjátok a gyerekes dolgok iránti rajongásotok. Senki nem fog furán nézni rátok, ha valami meglepő, nem a korotokhoz illő dolgot csináltok. Fánk, gumicukor, cuki állatok, sírós filmek – jöhetnek! Hiszen kit érdekel, mit gondolnak mások, ha már úgyis fiatalnak néznek?

Szóval, mielőtt még felháborodnátok és kikérnétek magatoknak a kislány jelzőt, gondoljátok át a dolgot! Csak rajtatok múlik, tehernek fogjátok-e fel, vagy megpróbáljátok kihozni belőle a lehető legtöbbet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.