Lélek

Párhoroszkóp – Ki illik hozzánk a csillagjegyünk alapján a leginkább?

Párválasztásnál az első találkozáskor talán nem az az első kérdésünk, hogy mi a csillagjegye a randipartnerünknek, pedig érdemes utánajárni, hiszen a horoszkópon igenis sok múlhat. Mutatjuk is, mennyi minden…

vous - 2018.08.27.
Párhoroszkóp – Ki illik hozzánk a csillagjegyünk alapján a leginkább?

Kos

A Kos nőkhöz leginkább a Mérleg férfi illik, hiszen ők azok, akik képesek úgy udvarolni nekik, amitől elolvadnak, ráadásul a Mérlegek azt sem veszik zokon tőlük, ha a Kos nő dönt helyettük.

Bika

A Bika nőket a Bak és a Szűz férfiak le tudják venni a lábukról megbízhatóságukkal, azonban a legjobban a határozott és szexi kisugárzású Skorpióval tudják kiegészíteni egymást.

Ikrek

Az Ikrek nőkről fontos tudni, hogy egyáltalán nem félnek az egyedülléttől, ráadásul nehezen is kötelezik el magukat. Épp ezért olyan partnerre vágynak, aki mellett függetlenek maradhatnak, és aki mellett egy percig sem unatkoznak. Ezt leginkább a Nyilas férfiakban tudják megtalálni.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!