Egyéb kategória

Mit árul el rólatok az otthonotok? Apró trükkökkel személyre szabhatjátok lakásotokat

Ha még több pozitív dolgot szeretnétek becsempészni életetekbe, kezdjétek el otthon. Egy szép otthon még nem helyettesíti a személyiségetek fejlődését, de boldog kuckóvá varázsolhatjátok lakásotokat a személyes stílusotok, igényeitek szerint.

vous - 2018.08.26.
Mit árul el rólatok az otthonotok? Apró trükkökkel személyre szabhatjátok lakásotokat

Alakítsátok át úgy otthonotokat, hogy az a személyiségeteket tükrözze, és igazán boldognak érezzétek magatokat benne – írja a Mind Bodygreen.

Mit árul el rólatok otthonotok?

Figyeljétek a jeleket, és gondoljátok át az alábbiakat.

  • Tükrözi a stílusotokat?
  • Mennyi természetes fényt engedtek be?
  • Milyen színeket választotok?
  • Ha körbenéztek, otthonosnak érzitek a teret, vagy úgy érzitek, mintha valaki más lakásában lennétek?
  • A dekoráció tükrözi a személyiségeteket?

Hogyan dekoráljátok otthonotokat a személyiségetek szerint?

Elég, ha kezdetben kisebb változtatásokban gondolkoztok, próbáljatok ki új dolgokat, amik a személyiségeteket tükrözik.

  • Ha támogató típusok vagytok, vagy mártír típusok

Gondoljatok az otthonotokra úgy, mint egy olyan helyre, ahol visszanyeritek a hatalmatokat, és mindent a saját kedvetek szerint alakíthattok. Helyezzetek ki személyes tárgyakat, olyan emlékeket, amiket sikerült megvalósítanotok, illatos gyertyákat, aromaterápiás cuccokat. A hálószobátokat lágy, megnyugtató fénnyel világítsátok meg.

  • Ha vezető vagy irányító típusok vagytok

Válasszatok olyan bútorokat, amik alkalmasak a vendégfogadásra. Tegyetek ki olyan művészeti elemeket, amelyek bizalmat és útmutatást sugallnak, és emlékeztetnek rá, hogy szeretetreméltó emberek vagytok. Tegyetek a falra családi fotókat, és fényképeket a barátaitokról, amely arra emlékeztet majd titeket, hogy egy közösség tagjai vagytok. Válasszatok nagyméretű naptárt, amiben beleírjátok a terveiteket, céljaitokat.

Forrás:
depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.