Egyéb kategória

Mit árul el rólatok az otthonotok? Apró trükkökkel személyre szabhatjátok lakásotokat

Ha még több pozitív dolgot szeretnétek becsempészni életetekbe, kezdjétek el otthon. Egy szép otthon még nem helyettesíti a személyiségetek fejlődését, de boldog kuckóvá varázsolhatjátok lakásotokat a személyes stílusotok, igényeitek szerint.

vous - 2018.08.26.
Mit árul el rólatok az otthonotok? Apró trükkökkel személyre szabhatjátok lakásotokat

Alakítsátok át úgy otthonotokat, hogy az a személyiségeteket tükrözze, és igazán boldognak érezzétek magatokat benne – írja a Mind Bodygreen.

Mit árul el rólatok otthonotok?

Figyeljétek a jeleket, és gondoljátok át az alábbiakat.

  • Tükrözi a stílusotokat?
  • Mennyi természetes fényt engedtek be?
  • Milyen színeket választotok?
  • Ha körbenéztek, otthonosnak érzitek a teret, vagy úgy érzitek, mintha valaki más lakásában lennétek?
  • A dekoráció tükrözi a személyiségeteket?

Hogyan dekoráljátok otthonotokat a személyiségetek szerint?

Elég, ha kezdetben kisebb változtatásokban gondolkoztok, próbáljatok ki új dolgokat, amik a személyiségeteket tükrözik.

  • Ha támogató típusok vagytok, vagy mártír típusok

Gondoljatok az otthonotokra úgy, mint egy olyan helyre, ahol visszanyeritek a hatalmatokat, és mindent a saját kedvetek szerint alakíthattok. Helyezzetek ki személyes tárgyakat, olyan emlékeket, amiket sikerült megvalósítanotok, illatos gyertyákat, aromaterápiás cuccokat. A hálószobátokat lágy, megnyugtató fénnyel világítsátok meg.

  • Ha vezető vagy irányító típusok vagytok

Válasszatok olyan bútorokat, amik alkalmasak a vendégfogadásra. Tegyetek ki olyan művészeti elemeket, amelyek bizalmat és útmutatást sugallnak, és emlékeztetnek rá, hogy szeretetreméltó emberek vagytok. Tegyetek a falra családi fotókat, és fényképeket a barátaitokról, amely arra emlékeztet majd titeket, hogy egy közösség tagjai vagytok. Válasszatok nagyméretű naptárt, amiben beleírjátok a terveiteket, céljaitokat.

Forrás:
depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.