Egyéb kategória

Férjhez ment Hilary Swank

Most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy Hilary Swank elkelt: a 44 éves színésznő nemrég kimondta a boldogító igent Philip Schneidernek. A szűk baráti körben tartott ceremóniának a festői Saint Lucia adott helyet egy gyönyörű augusztusi hétvégén. Hilary dizájner ruhát viselt, nézzétek, milyen szép volt a menyasszony!

vous - 2018.08.23.
Férjhez ment Hilary Swank

A színésznő elmondása szerint a helyszín tökéletesen olyan volt, mint amilyennek elképzelték: hatalmas fákkal körbevett liget. A természethez közel, vagy éppen annak közepében rendezték meg a pár életének egyik legfontosabb eseményét. A 44 éves Hilary Swank menyasszonyi ruháját Elie Saab tervezte. A vendégek elmondása szerint a ceremónia meghitt és szeretettel, illetve szerelemmel teli volt, amit a környezet tett még meghittebbé és feledhetetlenebbé.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.