Egyéb kategória

Már az első napon rekordot döntött Ariana Grande új lemeze!

A rajongók nagy örömére augusztus 17-én megjelent Ariana Grande legújabb stúdióalbuma, a korong pedig a Sweetener címet kapta.

vous - 2018.08.20.
Már az első napon rekordot döntött Ariana Grande új lemeze!

Még sokan emlékezhetünk, mikor 2016-ban a Spotify-on, My Everything című albumával elérte a 2 millió streamet, ezzel a számmal pedig egyedül ő dicsekedhet, mint női előadó. 

Objektum doboz

A folytatás azonban nem váratott magára sokat, hiszen legújabb, Sweetener című albuma már a napon, amikor megjelent, elérte a 15,1 millió streamet, ezzel pedig Ariana megföntötte saját Spotify rekordját. A sztár igazán családszerető ember hírében áll, amit megerősített az a tény is, hogy az album megjelenését többek között szeretett nagymamájával ünnepelte, ahol együtt táncoltak, az erről készült aranyos videót ráadásul Instagram profilján is megosztotta. A vőlegénye miatt kialakult botrányok után úgy tűnik az aranytorkú énekesnő fellélegezhet, hiszen rajongói még mindig szeretik és mellette állnak sikereiben!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.