Egyéb kategória

A szerelmesek a Woodstock album borítójáról még mindig együtt vannak!

Az 1969-es események kétségtelenül a zenetörténet meghatározó pillanatai, gyakorlatilag Woodstock volt az első igazi fesztivál, amin nagyjából 500.000 ember vett részt. Azonban a közel félmillió emberből csak egy szerelmespár került fel a fesztivál hivatalos albumának borítójára, ami nagyon népszerű lett. De vajon még mindig együtt vannak?
vous - 2016.06.06.
A szerelmesek a Woodstock album borítójáról még mindig együtt vannak!

IGEN! Nemrég került fel egy kép az internetre, amin egy férfi és egy nő boldogan szorongatja a Woodstock album borítóját. A kép alá pedig ezt írták: „A pár a Woodstock album borítójáról még most is együtt van, 46 évvel később.”

De ha jól megnézitek a képet, észrevehettek valamit a háttérben: az album borítója bekeretezve lóg a falon. Ilyen az igaz szerelem!

Így néz ki most, 46 évvel később Bobbi és Nick Ercoline:

„Woodstock egy nagyon különleges esemény volt: félmillió ember gyűlt össze a béke nevében, erőszak nélkül. Ez volt a csúcspontja a nagy változásoknak Amerikában. Számomra pedig ez volt az életem következő részének kezdete: Nick és én két évvel később összeházasodtunk és azóta is együtt vagyunk. Úgy érezzük, hogy kiváltságosak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek” – nyilatkozta Bobbi a The Guardiannak tavaly augusztusban.

Forrás:
Amazon
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.