Egyéb kategória

3 sorozat, amikért a 90-es években odáig voltunk!

A sorozatoknak manapság sokszor ugyanolyan súlyúk és értékük van, mint a mozifilmeknek, nem véletlenül játszik nem kevés mozisztár sorozatban. A 90-es évek azonban ennek az útnak az eleje volt, és mondhatni még teljesen más kategóriát képviseltek a napi vagy heti sorozatok. Mi azonban emlékszünk és imádtuk őket!

vous - 2020.08.08.
3 sorozat, amikért a 90-es években odáig voltunk!

Beverly Hills 90210

A tinik első számú sorozata minden kétséget kizáróan a Beverly Hills 90210 volt a kilencvenes években, de ettől függetenül a felnőttek is imádták. A sorozat sikere talán abban rejlett, hogy könnyed hangulata mellett igen komoly témákat is feszegetett, amely sok fiatalnak adott erőt.

Egy rém rendes család

A sorozat igazi meghökkenéseket és felháborodásokat keltett, hiszen az addig megszokott tökéletes család képe helyett egy egy minden tekintetben tökéletlen család mindennapjait láthatták a nézők. A cipőboltban güriző, és az életét utáló Al Bundy-t azonban milliók szerették meg, a sorozat pedig tagadhatatlanul kultikussá vált.

Forrás:
instagram.com

Jóbarátok

Ki ne emlékezne a hat jóbarát vicces mindennapjaira, amit nagyrészt egy new york-i kábézóban töltöttek? Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica és Chandler viharsebességgel lopták be magukat a nézők szívébe, a Jóbarátok pedig máig az egyik, ha nem a legsikeresebb vígjátéksorozatnak mondható a tv műsorok történelmében.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.