Egyéb kategória

7 híres első csók a sorozatok világából, amikre évadokat vártunk tűkön ülve

A sorozatoknak megvan az az előnyük, hogy a szereplőket sokkal hosszabb ideig ismerhetjük meg, mint egy másfél órás filmben. Így pedig a készítőknek lehetőségük nyílik, hogy bizonyos dolgokat elhúzzanak: például az első csókot, amit már kábé a második részben nagyon vártunk, de csak a harmadik évadban teljesül be. Lássuk csak, mik voltak ezek az ikonikus jelenetek, és meddig kellett várnunk rájuk!

vous - 2017.03.20.
7 híres első csók a sorozatok világából, amikre évadokat vártunk tűkön ülve

1. Dr. Csont – Booth és Brennan (3. évad 9. rész)

A sorozat már a 3. évad közepét taposta, amikor VÉGRE sor került arra a bizonyos első csókra a fagyöngy alatt. A vicc az, hogy még két évad telt el, mire a szereplőkről kiderült, hogy egyébként a legelső közös ügyük során is elcsattant köztük egy csók; de azért valljuk be, ha rögtön ezzel indítanak, nem is vártuk volna ennyire ezt a pillanatot.

Objektum doboz

2. A zöld íjász: Oliver és Felicity (3. évad 1. rész)

Már a legelső találkozás után azt várták a rajongók, mikor jön össze Oliver és Felicity. De persze ahogy az lenni szokott, mindig volt valami probléma, ami miatt ez tolódott, egészen a második évad végéig, amikor a srác végre bevallotta az érzéseit, és a következő évad elején elcsattant a csók.

Objektum doboz

3. Vámpírnaplók: Damon és Elena (3. évad 10. rész)

Oké, mi van a 3. évaddal? Úgy tűnik, a készítők szándékosan ezt tűzik ki az első csók időpontjának, ugyanis ez már a sokadik sorozat, ahol eddig húzták az idegeinket. Először Damon az első évad végén csókolta meg Elenát – aztán kiderült, hogy az igazából Katherine volt. Aztán a második évad végén adott Elena egy puszit a srác szájára, de az ugyebár nem az igazi; a valódi áttörés és a szerelmi háromszög kezdete bőven a 3. évadban volt már.

Objektum doboz

4. Castle: Castle és Beckett (3. évad 13. rész)

Mondom én, hogy van valami ezzel a 3. évaddal! Mindenesetre imádtuk azt a jelenetet, amikor Castle és Beckett először csókolták meg egymást; igaz, ez valójában csak azért történt meg, hogy eltereljék egy őr figyelmét. De mi már ekkor is tudtuk, micsoda romantikus feszültség van közöttük!

Objektum doboz

5. Szívek szállodája: Luke és Lorelai (4. évad 22. rész)

A jelenet, amire minden Szívek szállodája-rajongó várt, már kábé a legelső rész óta, miután Lorelai kért egy kávét, Luke pedig szokás szerint kifejtette véleményét a túl sok koffeinről. Hiába, a készítők mégis találtak módszert arra, hogy elnyújtsák a dolgot kettejük között, míg végül a 4. évadban VÉGRE sor került a csókra!

Objektum doboz

6. Jóbarátok: Ross és Rachel (2. évad 7. rész)

Hamar fény derült arra, hogy Ross már az egyetem alatt is fülig szerelmes volt Rachelbe, de a lánynak azért még kellett egy kis idő, hogy ezt viszonozni tudja. Miután viszont ráébredt az érzéseire, megjelent Julie, csak hogy mégse legyen olyan egyszerű a dolog köztük. Az ikonikus első csók a kávézóban, na, az viszont örökké megmaradt az emlékezetünkben!

Objektum doboz

7. New girl: Nick és Jess (2. évad 15. rész)

Már akkor is fixen tudtuk, hogy Nick és Jess összetartozik, amikor a legelső részeket néztük. És bár időközben mindketten ismerkedtek erre-arra, végül csak egymásra találtak, és sor került az első csókra! Aztán az együttjárásra és a szakításra is. De nem adjuk fel, hisszük, hogy ők összetartoznak!

Objektum doboz

Persze a listát még lehetne folytatni: nektek melyik volt a kedvenc sorozatbeli csókjelenetetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!