Egyéb kategória

A Szívek szállodája bennetek is űrt hagyott maga után? Ezek a sorozatok jelentik a tökéletes pótlékot

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de a Szívek szállodája rettenetes űrt hagyott a kis lelkünkben. Aztán adtak nekünk még egy utolsó adagot a folytatással, de azóta semmi. Ha ti is nagyon vágytok már egy hasonlóan szíveteket rabul ejtő, okos, vicces feelgood sorozatra, ezt a hármast ajánljuk. Nekünk tökéletes pótlékot jelentenek a Gilmore lányok helyett.

vous - 2017.04.05.
A Szívek szállodája bennetek is űrt hagyott maga után? Ezek a sorozatok jelentik a tökéletes pótlékot

Kezdjük azzal: mi még nem adtuk fel a reményt, hogy a Szívek szállodája (istenem, de utáljuk ezt a magyar címet) egyszer újra folytatódik. Nem létezik, hogy (SPOILER ALERT) azzal a tudattal kelljen élnünk, hogy Rory terhes, de nem tudjuk, ki az apa, mi lesz vele, összejön-e végre valahára Jess-szel és hasonlók. Ettől függetlenül addig is, amíg ez a feltételezett folytatás megérkezik, ki kell töltenünk valahogy ezt az űrt. Még szerencse, hogy megtaláltuk ezeket a sorozatokat, mert elrabolták a szívünket.

Rólunk szól (This Is Us)

Ő az abszolút kedvenc. Már annyi is elég lenne, hogy a Gilmore Girlsben Jesst alakító Milo Ventimiglia az egyik főszereplője, de ezenkívül is számos olyan tulajdonsága van, amiért azonnal beleszerettünk. Nem véletlenül lett az a címe, hogy Rólunk szól, mert ez tényleg rólunk szól, azaz apákról, anyákról, testvérekről (legyen az vér szerinti vagy adoptált), szerelmekről, gyerekekről, felnőttekről, gazdagokról, szegényekről.

Ha még nem láttátok, akkor nem szeretnék lelőni semmit, mert már a legelső rész is olyan csavarokat tartogat, amik rögtön megríkattak. És azon kapom magam, hogy nem tudom abbahagyni, falom a részeket egymás után, és közben hangosan nevetek, aztán sírok, aztán elgondolkodom, aztán amikor kikapcsolom, odamegyek a számomra legkedvesebb emberekhez, és megölelem őket. Egyszerűen imádnivaló.

VOUS-tipp: Kukkantsatok bele a trailerbe, rögtön a legelső másodpercben megláthatjátok Milo Ventimigliát anyaszült meztelenül…

Objektum doboz

Új csaj (New Girl)

Az Új csaj kicsit olyan, mintha a Szívek szállodája és a Jóbarátok keveréke lenne. Adott néhány jóbarát (na tessék), akik együtt élnek egy hatalmas loftban, és mindannyian elég furák, de pont ezért szerethetőek. Néha nagyon elborult és teljesen lehetetlen kalandokban van részük, máskor pedig pont olyan problémákról beszélnek, mint mi. Ebben hasonlít talán a legjobban a Szívek szállodájához: hogy néha bolondos, néha drámai, és közben nagyon szórakoztató.

Objektum doboz

Szívek doktora (Hart of Dixie)

Rögtön egy közös pont a két sorozat között: a magyar címadók ötlettelenségére utal, hogy mindkettő ilyen borzalmas címet kapott. Az egyik szálloda, a másik doktor, de mind a szíveké. Ha ezen a döbbeneten túltettétek magatokat, érdemes adni neki egy esélyt, mert amúgy nagyon cuki kis sorozat. Ez is egy Stars Hollowhoz hasonló fura kisvárosban, Bluebellben játszódik, ahol szintén megállt az idő, és ahol mindenki képtelenül bájos és boldog.

Rachel Bilson alakítja Zoe-t, aki New Yorkból kényszerül a városkába jönni, és kb. egyetlen nap alatt szert tesz legjobb barátokra, ellenségekre, és jó pasikra is. (Tényleg, tele van a sorozat jó pasikkal.) Szóval ha szerettétek Stars Hollow bohókásságát, akkor Bluebellt is legalább annyira imádni fogjátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.