Egyéb kategória

A Szívek szállodája befejezése: ezért nem tetszett Alexis Bledelnek, ami Roryval történt

Kilenc évvel a Szívek szállodája utolsó része után a Netflix elhozta a folytatást, így négy részen keresztül figyelhettük, mi történt Lorelai és Rory életében azóta. A befejezéssel kapcsolatban viszont nem csak a rajongóknak volt némi problémájuk...

vous - 2017.04.12.
A Szívek szállodája befejezése: ezért nem tetszett Alexis Bledelnek, ami Roryval történt

Amikor kiderült, hogy visszatér a Szívek szállodája, mi már tudtuk, milyen kérdésekre szeretnénk választ kapni a folytatásban. Aztán végre elérkezett a november, egyben ledaráltuk a részeket, és totál ledöbbentünk az utolsó négy szón, amit Rory az anyukájának mondott.

Mire ugyanis a negyedik rész legvégéhez értünk, kiderült, hogy Rory élete nem éppen úgy alakult, ahogy mondjuk kilenc évvel ezelőtt gondoltuk volna. Az ambiciózus lány ugyanis bejelentette, hogy babát vár – és nem derült ki számunkra sem, hogy ki az apa. Persze találgatások voltak, meg azt is lehet sejteni, hogy ki a legvalószínűbb, de fix választ nem kaptunk.

Objektum doboz

Erről a befejezésről pedig Alexis Bledelnek is megvan a véleménye.

„Mondtam a készítőnek, Amynek, hogy én azt reméltem, Rory a rengeteg kemény munka után nagy karriert fut be. Szerettem volna látni, ahogy eléri a céljait és sikeres lesz. Úgyhogy nehéz volt ezt nekem is megemésztenem” – mesélte a színésznő.

A készítő, Amy Sherman-Palladino az eredeti sorozatot az utolsó előtti évadban hagyta el, de elárulta, hogy már akkor tudta, ezzel szeretné lezárni Rory és Lorelai történetét. Szóval ha rajta múlik, már 9 évvel ezelőtt úgy ér véget a Szívek szállodája, hogy Rory babát vár – annak ellenére, hogy igazából senki sem erre számított.

gilmore-girls

A Szívek szállodája bennetek is űrt hagyott maga után? Ezek a sorozatok jelentik a tökéletes pótlékot

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de a Szívek szállodája rettenetes űrt hagyott a kis lelkünkben. Aztán adtak nekünk még egy utolsó adagot a folytatással, de azóta semmi. Ha ti is nagyon vágytok már egy hasonlóan szíveteket rabul ejtő, okos, vicces feelgood sorozatra, ezt a hármast ajánljuk. 

Ajánlott cikkek