Egyéb kategória

7 égető Szívek szállodája-kérdés, amire nagyon várjuk a választ

Most már tényleg itt van, tényleg eljött a hét, mikor kilenc év után visszatér a képernyőre a Szívek szállodája. Az elvárások – nem meglepő módon – nagyon magasak, össze is szedtünk néhány égető kérdést, amire mindenképp választ szeretnénk kapni a nyolcadik évadban. 

vous - 2016.11.22.
7 égető Szívek szállodája-kérdés, amire nagyon várjuk a választ

Rendeljétek meg a pizzát, dobjátok be a mikróba a popcornt, készítsétek elő a kávét és kerüljetek velünk Gilmore lányos hangulatba – feltéve ha nem vagytok már hetek óta Szívek szállodája-lázban. Már csak !!4!! éjszakát kell kibírni a nyolcadik évadig, addig pedig segítünk nektek elütni az időt. Például nézzétek meg az új évad előzetesét, vagy vitatkozzatok a szereplőkkel azon, hogy melyik srác illik Roryhoz (#TEAMJESS). Nem utolsósorban pedig idézzétek fel velünk, hogy milyen kérdésekre is szeretnénk választ kapni a pénteken debütáló négy részből!

1. Mi lesz Luke-kal és Lorelaijal?

Lorelai szerelmi élete legalább annyira izgalmas, mint Roryé (amire szintén ki fogunk térni). Bár a sorozattól 2007-ben azzal a megnyugtató tudattal búcsúztunk, hogy Luke és Lorelai boldogan élnek, míg meg nem halnak, ismerve a két szereplő habitusát nem lepődnénk meg, ha éppen szakításban lennének, mikor viszontlátjuk őket. 

Objektum doboz

2. Na és Rory kivel jár mostanában?

Az már biztos, hogy Rory három nagy szerelme, Dean, Jess és Logan is felbukkannak az új évadban, de az, hogy melyik fiút választja ez alkalommal, még teljes homály. Sőt, őt ismerve az sem kizárt, hogy esetleg új pasi oldalán tér vissza. Ha pedig nagyon vadak akarunk lenni az is lehet, hogy már megházasodott! Azért reméljük, Rory a választásával nem fog ismét hatalmas csalódást okozni Pengebácsinak.

Objektum doboz

3. Hogyan emlékeznek meg Richardról?

A Lorelai édesapját megformáló színész, Edward Herrmann, 2014-ben elhunyt, ez pedig minden bizonnyal hatással lesz a Gilmore lányok életére. Annyi bizonyos, hogy az új évadban sor kerül majd egy temetésre, ám az még kérdéses, hogy kiére.

Objektum doboz

4. Sookie és Jackson tényleg összehozzák a négy gyereket?

Nehéz lenne elfelejteni Sookie arckifejezését, mikor Jackson közli vele, hogy négy éven belül négy gyereket szeretne. Az eredeti évadok során Sookie tényleg kétszer szült, sőt, mikor véget ért a sorozat éppen újra terhes volt, így jogos a felvetés: hány gyerekük született az elmúlt kilenc évben?

Objektum doboz

5. Hogy megy az üzlet a Szitakötő szállóban?

Sookie és Lorelai a negyedik évadban váltották valóra az álmukat és nyitották meg a Szitakötő szállót, ami hatalmas siker lett. De vajon még mindig jól megy az üzlet? Ami bizakodásra ad okot, hogy Yanic Truesdale, azaz Michel, is szerepet kapott a friss epizódokban, őt pedig nagyon nehéz lenne elképzelni úgy, hogy épp nem a szálló vendégei miatt panaszkodik.

Objektum doboz

6. Rory és Paris még mindig barátkok?

Nem egy Cersei Lannister szinten, de a Szívek szállodája Parisát is nagyon szerettük utálni. Legutóbbi információink szerint Rory rivális-barátnője orvosnak ment, miután véget ért a sorozat, de nem túl valószínű, hogy ettől elviselhetőbbé vált. Így nem csodálkoznánk azon, ha ismét valami hatalmas krízisben kopogtatna Rory ajtaján, hogy segítséget kérjen tőle.

Objektum doboz

7. Mi lesz a bűvös négy szó?

A fent felsoroltakon kívül azt is lehet már tudni, hogy az új évad utolsó mondata négy szóból fog állni, és ezt két karakter mondja majd el. Az egyikük biztosan Lorelai lesz, de hogy ki a másik, és mégis mi lehet az a négy szó, egyelőre rejtély. Ám ha valamire, erre egészen biztosan választ kapunk pénteken.

szivek szallodaja

A nagy Szívek szállodája-teszt, ami még a legnagyobb rajongókon is kifog

Kevés olyan sorozat van, amiről vagy aminek kapcsán annyi mém készült, mint a Szívek szállodája. A Gilmore lányok hét évadon keresztül tanítottak bennünket sokat és nagyon gyorsan beszélni, bármikor és bárhol reggelizni, sírni és nevetni. És természetesen KÁ-VÉZ-NI. Mert egy kis fekete mindig jól jön.

És mi az, ami szintén mindig jó jön? Egy nagy Szívek szállodája-teszt, amit ITT kitölthettek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.