Egyéb kategória

Kellemetlen szagokat éreztek onnan lentről? Ezek lehetnek az okai!

Különösen a nagy melegben fontos, hogy odafigyeljetek a higiéniátokra - főleg a kényes helyeken. Ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy kellemetlen szagot éreztek onnan lentről. Mielőtt pánikba esnétek, olvassátok el, hogy mi okozhatja, lehet, hogy nem is olyan nagy a baj, mint elsőre látszik!

vous - 2018.08.10.
Kellemetlen szagokat éreztek onnan lentről? Ezek lehetnek az okai!

Bakteriális fertőzés

Az egyik leggyakoribb oka, hogy furcsa szagú lehet a hüvelyetek, ha valamilyen bakteriális fertőzésetek van. Ez nem tréfa, keressetek fel vele egy szakembert, aki a megfelelő kezelést tudja javasolni nektek. Minél hamarabb, annál jobb – annál kisebb a lehetőságe egy esetleges felülfertőzésnek, egyéb komplikációnak.

Forrás:
iStock

Elfelejtett tampon

Biztos ti is jártatok már úgy, hogy megfeledkeztetek a felhelyezett tamponról és talán egy-két órával tovább volt bent, mint amennyit szabad. Ilyenkor minél hamarabb vegyétek ki, és ha van rá lehetőségetek, tisztálkodjatok is meg, hogy eltüntessétek a kellemetlen szagokat – amik várhatóan már azzal megszűnnek, hogy kicseréltétek a tapmont. A legjobb persze az lenne, ha sosem feledkeznétek meg róla és időben cserélnétek, mert komoly problémákat okozhat!

Nagy meleg, fokozott izzadás

Nemcsak az augusztusi kánikula, de akár egy kiadós edzés miatt is izzadhattok – nemcsak a hónaljatoknál, de a többi hajlatotokban is. Ilyenkor érdemes minél hamarabb letusolni, tisztálkodni, hogy eltüntessétek az izzadság összes jelét.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.