Egyéb kategória

Kellemetlen szagokat éreztek onnan lentről? Ezek lehetnek az okai!

Különösen a nagy melegben fontos, hogy odafigyeljetek a higiéniátokra - főleg a kényes helyeken. Ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy kellemetlen szagot éreztek onnan lentről. Mielőtt pánikba esnétek, olvassátok el, hogy mi okozhatja, lehet, hogy nem is olyan nagy a baj, mint elsőre látszik!

vous - 2018.08.10.
Kellemetlen szagokat éreztek onnan lentről? Ezek lehetnek az okai!

Bakteriális fertőzés

Az egyik leggyakoribb oka, hogy furcsa szagú lehet a hüvelyetek, ha valamilyen bakteriális fertőzésetek van. Ez nem tréfa, keressetek fel vele egy szakembert, aki a megfelelő kezelést tudja javasolni nektek. Minél hamarabb, annál jobb – annál kisebb a lehetőságe egy esetleges felülfertőzésnek, egyéb komplikációnak.

Forrás:
iStock

Elfelejtett tampon

Biztos ti is jártatok már úgy, hogy megfeledkeztetek a felhelyezett tamponról és talán egy-két órával tovább volt bent, mint amennyit szabad. Ilyenkor minél hamarabb vegyétek ki, és ha van rá lehetőségetek, tisztálkodjatok is meg, hogy eltüntessétek a kellemetlen szagokat – amik várhatóan már azzal megszűnnek, hogy kicseréltétek a tapmont. A legjobb persze az lenne, ha sosem feledkeznétek meg róla és időben cserélnétek, mert komoly problémákat okozhat!

Nagy meleg, fokozott izzadás

Nemcsak az augusztusi kánikula, de akár egy kiadós edzés miatt is izzadhattok – nemcsak a hónaljatoknál, de a többi hajlatotokban is. Ilyenkor érdemes minél hamarabb letusolni, tisztálkodni, hogy eltüntessétek az izzadság összes jelét.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.