Egyéb kategória

Így emlékezik Whitney Houstonra Mariah Carey

Tegnap lett volna 55 esztendős a díva, de már hat éve nincs közöttünk (hihetetlen, ugye?). Mariah Carey megható módon emlékezett tragikus sorsú kolléganőjére.

vous - 2018.08.10.
Így emlékezik Whitney Houstonra Mariah Carey

A két sztár a 90-es évektől kezdve barátságban volt egymással, noha sokak szerint rivalizálniuk kellett volna. Mariah egy régi képet osztott meg:

Objektum doboz

"Whitney-re gondolok születése napján. Hiányzol, barátnőm" – írta.

Sokan hitték, hogy gyűlölik egymást, az 1998-as VMA-n ezzel kapcsolatban vicces jelenet is született:

Objektum doboz

Később aztán együtt is működtek az Egyiptom hercege című film betétdalának megaékotásakor. A When You Believe 1998-ban sláger is lett:

film

film
Forrás:
Sony Music
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.