Egyéb kategória

IMÁDJUK! Új köntösben az All I Want For Christmas Is You

A Carpool Karaoke sem feledkezik meg az ünnepi időszakról, így nem meglepő, hogy az aktuális rész milyen hangulatosra sikeredett.

vous - 2016.12.17.
IMÁDJUK! Új köntösben az All I Want For Christmas Is You

Biztosan hallottatok már a Carpool Karaoke című sorozatról, mely a neten követhető, és arról szól, hogy egy ismert színész-műsorvezető, James Corden egy kocsiban interjúztat és énekeltet meg hírességeket. Olyan közkedvelt emberek ültek már be az anyósülésre, mint Britney Spears, Madonna vagy épp Lady Gaga.

michelle obama

Még Michelle Obama is kieresztette a hangját!

Michelle Obama a legnagyobb lazasággal ült be a sofőr mellé, aki természetesen a Fehér Házig autózott, hogy felvehesse utasát. Barack Obama felesége szinte nem is hagyta szóhoz jutni Jamest, mivel rögtön tisztázta, hogy ő amint beül egy autóba, beköti a biztonsági övet, mert a biztonság „szexi”! Majd talán sokan azt hitték, hogy ha valaki, akkor ő biztosan nem fog énekelni, azonban Michelle nem bújt ki a „feladat” alól!

A folytatásért kattintsatok ide.

A sorozat aktuális része igazán különlegesre sikeredett, lévén, hogy nyakunkon a karácsony, a műsor témáját is az ünnephez igazították. A legelső vendég rögtön az a személy, aki nélkül nincs karácsony! Nem, nem Kevinre gondolok, sokkal inkább Mariah Carey-re, és az ő dalára, mely az All I Want For Christmas Is You. Természetesen fel is csendül a jól ismert nóta, azonban néhány másodperc múlva már olyan emberek „csatlakoznak be” az éneklésbe, mint Elton John, Selena Gomez, Adele, Demi Lovato, Nick Jonas és még sokan mások.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.