Egyéb kategória

IMÁDJUK! Új köntösben az All I Want For Christmas Is You

A Carpool Karaoke sem feledkezik meg az ünnepi időszakról, így nem meglepő, hogy az aktuális rész milyen hangulatosra sikeredett.

vous - 2016.12.17.
IMÁDJUK! Új köntösben az All I Want For Christmas Is You

Biztosan hallottatok már a Carpool Karaoke című sorozatról, mely a neten követhető, és arról szól, hogy egy ismert színész-műsorvezető, James Corden egy kocsiban interjúztat és énekeltet meg hírességeket. Olyan közkedvelt emberek ültek már be az anyósülésre, mint Britney Spears, Madonna vagy épp Lady Gaga.

michelle obama

Még Michelle Obama is kieresztette a hangját!

Michelle Obama a legnagyobb lazasággal ült be a sofőr mellé, aki természetesen a Fehér Házig autózott, hogy felvehesse utasát. Barack Obama felesége szinte nem is hagyta szóhoz jutni Jamest, mivel rögtön tisztázta, hogy ő amint beül egy autóba, beköti a biztonsági övet, mert a biztonság „szexi”! Majd talán sokan azt hitték, hogy ha valaki, akkor ő biztosan nem fog énekelni, azonban Michelle nem bújt ki a „feladat” alól!

A folytatásért kattintsatok ide.

A sorozat aktuális része igazán különlegesre sikeredett, lévén, hogy nyakunkon a karácsony, a műsor témáját is az ünnephez igazították. A legelső vendég rögtön az a személy, aki nélkül nincs karácsony! Nem, nem Kevinre gondolok, sokkal inkább Mariah Carey-re, és az ő dalára, mely az All I Want For Christmas Is You. Természetesen fel is csendül a jól ismert nóta, azonban néhány másodperc múlva már olyan emberek „csatlakoznak be” az éneklésbe, mint Elton John, Selena Gomez, Adele, Demi Lovato, Nick Jonas és még sokan mások.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.