Egyéb kategória

Több mint teszt! – 20 kérdés a 25 éves Több mint testőr című filmről

Azt mindenki tudja, hogy az angyali hangú, aranytorkú Whitney Houston ezzel a filmmel lett világszerte ismert. Azt is, hogy Kevin Costner és Whitney Houston közel álltak egymáshoz, sokkal több közös volt bennük, mint gondolnánk. Közös filmjüket, a Több mint testőrt 1992. november 25-én mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban. Ennek apropóján állítottunk össze 25 kérdést minden idők egyik legsikeresebb romantikus filmjéről, amelynek betétdalát még az is ismeri, aki soha nem látta a filmet.

vous - 2017.11.25.
Több mint teszt! – 20 kérdés a 25 éves Több mint testőr című filmről

Figyelem, a tesztben szereplő képek illusztrációnak számítanak, nem minden esetben utalnak a helyes válaszra!

Objektum doboz

got teszt

Még több filmes teszt a VOUS-n:)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.