Egyéb kategória

Kiszivárgott Christina Aguilera és Whitney Houston káprázatos hologramduettje

Sok duettet láttunk már, de ez valami egészen elképesztő: Christina Aguilera Whitney Houstonnal énekelt. Igen, jól olvassátok – mutatjuk, hogy ez hogyan lehetséges!
vous - 2016.05.23.
Kiszivárgott Christina Aguilera és Whitney Houston káprázatos hologramduettje

A The Voice fináléja jövő héten lesz, így ezt a felvételt valószínűleg arra, vagyis a döntőre szánták, de a klip kiszivárgott – írja a Huffington Post. A videóban Christina Aguilera kezdi el énekelni az I Have Nothing című dalt, majd annyit mond: „Hölgyem és uraim, Whitney Houston.” Ekkor hologramként megjelenik az énekesnő, majd Christinával együtt befejezik a dalt. ELKÉPESZTŐ!

Újra színpadra áll Whitney Houston – hologramturnéja 2016-ban érkezik

Ki mondta, hogy egy elhunyt sztár nem léphet újra színpadra? A modern világban mindenre megvan a megoldás, és mindig újítanak valamit az emberek, amivel élővé tehetnek dolgokat. Michael Jackson után most Whitney Houston tér vissza meglehetősen váratlan módon: hologramként. A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.