Egyéb kategória

Így fejezzétek ki az érzelmeiteket a csillagjegyetek szerint

Akármi is a horoszkópunk, az biztos, hogy más és más tulajdonságok jellemeznek bennünket. A Bika kényelmes, a Skorpió szeret irányítani – és persze az érzelmeinket is másképp fejezzük ki attól függően, hogy mikor láttuk meg a napvilágot.

vous - 2018.08.08.
Így fejezzétek ki az érzelmeiteket a csillagjegyetek szerint

A születési dátumunk sok mindent elárul rólunk, csak tudni kell olvasni a különböző jelek között. A horoszkópunk segít megtudni, hogy milyenek vagyunk, milyen tulajdonságok jellemzőek általában ránk, miben különbözünk másoktól. A csillagjegyünk azt is elárulja, hogy hogyan fejezzük ki az érzelmeinket, ami még akkor is különbözhet, ha ugyanazt az érzelmet fejezzük ki, csak éppen más a horoszkópunk.

Kos

A jegy szülöttei nemigen kedvelik, ha meglátják a gyengeségeiket. Ezért a szomorúságot például gyakran dühvel leplezhetik. Nagyon határozott személyiséggel rendelkeznek. Azokat az érzelmeket mutaják ki, amelyek nem a gyengeségükre utalnak, vagy ha a másik fél alárendelt szerepben helyezkedik el hozzájuk képest. A fájdalmukat nem szívesen mutatják meg másoknak.

Bika

Imádnak a saját érzelmeikkel foglalkozni. A Bikák hajlamosak arra, hogy az érzelmeiknek túl nagy jelentőséget tulajdonítsanak, igyekeznek saját maguk megoldani a problémákat, mintsem mások segítségét kérjék, például ha szomorúak vagy fájdalom érte őket. Általában elrejtik az érzelmeiket, hacsak valami igazán szörnyű dolog nem történik velük.

Ikrek

Mivel szereti, ha emberek veszik körül, könnyen depresszióssá válhat, ha hirtelen megszűnik körülötte a nyüzsgés, ha nincs senki, akivel „bandázhatna”, vagy akivel megbeszélheti a lelki problémáit. Az Ikrek jegy szülötte jellemzően kimondja, amit érez, nemigen hagyja, hogy mások találgassanak az érzelmeiről. Így mások könnyebben tudnak segíteni neki. Ha azonban nincs senki, aki meghallgatná, a depresszió veszélye fenyegeti.

Rák

Az egyik legbonyolultabb csillagjegy, ugyanis a Rák nem mindig tudja, hogy hogyan kezelje az érzelmeit. Általában inkább elrejtik az érzelmeiket, és megpróbálják maguk megfejteni azokat. Éppen ezért soha nem tudhatjuk, hogy amikor egy Rákkal beszélgetünk, mit rejt a páncélja alatt. Megenyhülni azonban jellemzően nem szoktak, vagyis ne nagyon számítsunk arra, hogy megnyílik előttünk – vagy csak nagyon nehezen.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon