Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy kapható leginkább az egyéjszakás kalandokra

Minden csillagjegy teljesen más vérmérsékletű, amibe jócskán beleszólnak csilagjegyük jellemző tulajdonságai. Így van ez a párkapcsolati, és szexuális szokásaikkal is. Nézzük, mely csillagjegyek azok, akik a legkönnyebben elcsábulnak a kósza örömökre.

vous - 2018.08.01.
Ez a három csillagjegy kapható leginkább az egyéjszakás kalandokra

Oroszlán

Az Oroszlánok köztudottan nagyon szeretik önmagukat, és másoktól is elvárják, hogy rajongjanak értük. Ha nem szerelmesek, akkor nem igazán érdekli őket semmilyen társadalmi elvárás. Mivel jelszavuk az “Élj a mának!”, ezért nem hezitálnak sokáig, ha lehetőségük van egy újabb kalandra.

Forrás:
unsplash.com

Mérleg

A Mérlegek bár alapjáraton a kiegyensúlyozott és harmónikus párkapcsolat hívei, ha nem kapják meg párjuktól a kellő figyelmet és odaadást, elkezhetnek kifelé kacsintgatni. Főleg, ha ez a valaki dicséri is őket, ezzel ugyanis könnyen magunkhoz tudjuk édesgetni a Mérleg jegyűeket.

Bak

Bár a Bakokat a visszafogottságukról, és csöndességükről ismerjük, hajlamosak letérni a helyesnek vélt útról, mindezt a legnagyobb titokban, úgy, hogy ebből párjuk mit sem sejt. Rezzenéstelenül képesek hazudni, talán még maguknak is bemesélik, hogy nem tettek semmi rosszat.

Ajánlott cikkek