Egyéb kategória

Imádnak benneteket a szúnyogok? Ezek lehetnek az okai!

A nyár egyik kellemetlen velejárója a sok szúnyog, egyes területeken többen vannak, máshol kevesebben. A szúnyoggyérítés is nagyban hozzájárul, hogy megmeneküljünk a vérszívók támadásától. Vannak, akiket kifejezetten imádnak a szúnyogok, ami sokszor inkább érthetetlen, pedig van rá magyarázat.

vous - 2018.07.31.
Imádnak benneteket a szúnyogok? Ezek lehetnek az okai!

Sokan örülnénk annak, ha valaki egyszer megmondaná, hogy bennünket miért csípnek jobban a szúnyogok, másokat meg miért nem. Mert akkor talán tehetnénk ellene. Talán, hiszen egyes okok sajnos megváltoztathatatlanok, vagyis ezekben az esetekben el kell fogadnunk, hogy mi már csak ilyenek vagyunk: a vérszívók kedvelnek bennünket még akkor is, ha ez az érzés egyáltalán nem kölcsönös.

Ízlés dolga

A szúnyogok tehát válogatnak, mégpedig aszerint, hogy kinek a szervezete vonzóbb a számukra. S hogy mitől függ, hogy kit csípnek szívesebben, és ki az, akit csak „nagy szükség esetén”?

Olvassátok továbba  cikket!

Forrás:
Pixabay
600

Melyik a leghatásosabb módszer szúnyogcsípés ellen?

A nyár egyik legnagyobb hátránya az, hogy megjelennek a bogarak, és velük együtt a szúnyogok is. Egyáltalán nem kellemes a szúnyogcsípés, de most megpróbáltam olyan módszereket összegyűjteni, amikkel könnyedén kezelhetitek.

Olvassátok el ezt a cikkünket is!

Ajánlott cikkek