Egyéb kategória

Így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba

Az egyik legklasszabb dolog, ha a szerelmetek egyben a barátotok és a lelki társatok is egyben. Olyankor valahogy minden jobban, gördülékenyebben megy, kisimulnak a dolgok és egyszerűbbé, könnyebbé válnak. Ilyen lehet a szex is, ha két olyan ember között történik meg, akik valódi összhangban vannak, akik képesek eggyé válni a testiségben. Nézzétek, így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba.

vous - 2020.07.07.
Így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba

Sokkal nagyobb bizalom

Hiszen már eleve nagyobb bizalommal vagytok egymás iránt, így az ágyban is megbízhattok egymásban. Ez pedig segíthet levetkőzni a gátlásaitokat, ami egyben új élményeket is nyújthat, hiszen olyan utakat járhattok be együtt, amikről talán álmodni sem mertetek.

Forrás:
iStock

Megnyugtatóbbak az együttlétek

Egy feszült, fárasztó, idegeskedéssel teli nap után a legjobb dolog lehet olyasvalaki karjában megpihenni, akit szeretünk, és aki viszont szeret. A lelki társatokkal ölelkezni pedig különösen megnyugtató, ellazító lehet – a szenvedélyesség és az együttlét egy másfajta oldalát ismerhetitek meg ezáltal.

Könnyebben eljuthattok a csúcsra

Mivel nyugodtabbak, lazábbak lehettek a lelki társatokkal szex közben, úgy az orgazmust is könnyebben érhetitek el, nem beszélve annak minőségéről. Merthogy az is megváltozhat, sokkal mélyebb és átütőbb lehet, mint ha olyasvalakivel bújtok ágyba, akivel nem vagytok (ennyire) egy hullámhosszon.

Eggyé válhattok a testiségben

Valami olyan éteri, másvilági, spirituális élményben lehet részetek szeretkezés közben, amit talán megfogalmazni sem lehet, vagy csak nagyon nehezen. Egy új dimenzió nyílhat ki előttetek, amit csak azzal élhettek meg, aki valóban a társatok – testben és lélekben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon