Egyéb kategória

Így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba

Az egyik legklasszabb dolog, ha a szerelmetek egyben a barátotok és a lelki társatok is egyben. Olyankor valahogy minden jobban, gördülékenyebben megy, kisimulnak a dolgok és egyszerűbbé, könnyebbé válnak. Ilyen lehet a szex is, ha két olyan ember között történik meg, akik valódi összhangban vannak, akik képesek eggyé válni a testiségben. Nézzétek, így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba.

vous - 2020.07.07.
Így változik meg a szex, ha a lelki társatokkal bújtok ágyba

Sokkal nagyobb bizalom

Hiszen már eleve nagyobb bizalommal vagytok egymás iránt, így az ágyban is megbízhattok egymásban. Ez pedig segíthet levetkőzni a gátlásaitokat, ami egyben új élményeket is nyújthat, hiszen olyan utakat járhattok be együtt, amikről talán álmodni sem mertetek.

Forrás:
iStock

Megnyugtatóbbak az együttlétek

Egy feszült, fárasztó, idegeskedéssel teli nap után a legjobb dolog lehet olyasvalaki karjában megpihenni, akit szeretünk, és aki viszont szeret. A lelki társatokkal ölelkezni pedig különösen megnyugtató, ellazító lehet – a szenvedélyesség és az együttlét egy másfajta oldalát ismerhetitek meg ezáltal.

Könnyebben eljuthattok a csúcsra

Mivel nyugodtabbak, lazábbak lehettek a lelki társatokkal szex közben, úgy az orgazmust is könnyebben érhetitek el, nem beszélve annak minőségéről. Merthogy az is megváltozhat, sokkal mélyebb és átütőbb lehet, mint ha olyasvalakivel bújtok ágyba, akivel nem vagytok (ennyire) egy hullámhosszon.

Eggyé válhattok a testiségben

Valami olyan éteri, másvilági, spirituális élményben lehet részetek szeretkezés közben, amit talán megfogalmazni sem lehet, vagy csak nagyon nehezen. Egy új dimenzió nyílhat ki előttetek, amit csak azzal élhettek meg, aki valóban a társatok – testben és lélekben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.