Intim

Szex extrém helyen? Na ná!

Ha az intim együttlétekről beszélünk, akkor sokan konzervatívak a témában, vagy nem merik kimondani azt, amit igazán szeretnének. Az új dolgoktól azonban nem kell félnünk, ha van kedvünk hozzá, és a párunk is ugyanerre vágyik, vágjunk bele a kalandba!

vous - 2018.07.21.
Szex extrém helyen? Na ná!

Autó

A kocsi elég klasszikusnak helyszínnek mondható, talán ez az, amire a leghamarabb igent mond az ember. Ha úgy érezzük ki szeretnénk próbálni ezt az élményt, mindenképpen parkoljunk olyan helyen, ahol nincsenek emberek, és eléggé eldugott ahhoz, hogy ne lehessen minket kiszúrni. Ha ez megtörtént már csak el kell döntenünk, hogy az anyósülésen, vagy a hátsóülésen vágunk bele pasinkkal a játékba.

Forrás:
unsplash.com

Lift

A lift az egyik legkockázatosabb hely szerelmi légyottokra, hiszen nem csak hogy mozgásban van, de az ajtaja folyamatosan ki is nyílik, így nagyobb a lebukás veszélye. Erre több megoldás is létezik: vagy keresünk egy olyan liftet, amit nagyon kevesen és ritkán használnak, a hancúrt pedig lerendezzük pár szint alatt, vagy a szex idejére leállítjuk a liftet, így senki nem tudja elhívni, és az ajtó sem fog kinyílni a legkellemetlenebb szituációban.

Szórakozóhely mosdója

Szintén veszélyes vállalkozás, ám annál izgalmasabb! Ha a párunkkal elmegyünk szórakozni, és nem bírjuk ki hazáig, ráadásul kipróbálnánk valami újat is, akkor vonuljunk el az egyik mosdófülkébe, természetesen minél feltűnésmentesebben! Ebben az esetben szinte biztos, hogy csak az álló pozíciók jöhetnek szóba!

Ezek a közös kalandok nem csak szexuális életünket dobhatják fel, de elmélyíthetik kapcsolatunkat is, hiszen ezek a mi kis titkaink maradnak… A barátnőknek persze azért lehet, hogy elfecsegjük…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.