Test

Lapos has 3 perc alatt – Edzés és plasztika nélkül, a legjobb ruhákkal

Ezernyi oka lehet, hogy nem szeretjük valamelyik testrészünket. A has kifejezetten a nemszeretem testtájak közé tartozik – mérete, alakja, a rajta található párnácskák sokunknak okoznak fejfájást. Legyen szó átmeneti időszakról vagy tartós állapotról, a megfelelő ruhák ezúttal is megoldást jelentenek.

vous - 2018.07.16.
Lapos has 3 perc alatt – Edzés és plasztika nélkül, a legjobb ruhákkal

A magazinok többsége azt sulykolja a nőkbe, hogy lapos, feszes hasra van szükségük. Ám a férfiak többsége szereti a puha hasi párnákat, a finom bőrt – sokkal inkább, mint a kemény kockákat. Persze, nem mindegy, mekkora az a párna, vagy mi volt előtte. Aki hirtelen szedett fel néhány kilót, annak az is drámai lehet. Aki viszont világéletében pocakkal élt, az valószínűleg nem kerít a haskérdésnek akkora feneket (!).

A has a baj

Balla Gabi stylistként dolgozik, ügyfelei gyakran keresik meg azzal a kéréssel, hogy menjen el velük vásárolni. A közös vásárlás hatékony és pénztárcakímélő is, hiszen biztosan olyan darabok kerülnek a szekrénybe, amelyek színben, alapanyagban, mintában és stílusban is passzolnak az ügyfelekhez. Stylistszakértőnk gyakran találkozik azzal, hogy a nők mennyire kritikusan szemlélik magukat.

„Pont emiatt a fenék, csípő, comb vonatkozásában többen jelentős problémát látnak még akkor is, ha külső szemlélőként nem tűnik borzasztónak a helyzet. A legtöbb panaszt eddigi tanácsadásaim során mégis a hastájékról kaptam. Bármelyik életszakaszban és életkorban járnak a hölgyek, zavaró tényező tud lenni, ha a has szembetűnő méretű” – osztja meg velünk a stylist. Tapasztalatai szerint a hölgyek úgy próbálják elfedni a kisebb-nagyobb pocakot, hogy a passzos felsőket jó alaposan lehúzzák. Higgyük el, nem ez az igazi megoldás!

Nézzétek meg a cikk folytatást ITT!

Forrás:
Pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.