Egyéb kategória

Tápláló hajpakolások házilag

A ti hajatokat is megviseli a forró nyári napsütés és a strandok vize? Próbáljátok ki ezeket az otthon is könnyedén elkészíthető, tápláló és természetes hajpakolásokat.

vous - 2018.07.15.
Tápláló hajpakolások házilag

Zsíros hajra csalános hajpakolás

Készítsetek csalánteát és hajmosás előtt ezzel öblítsétek át a hajatokat.

A zsíros hajra megoldás lehet még, ha samponotokba néhány csepp teafalevelet csepegtettek.

Objektum doboz

Száraz hajra és a töredezett hajvégek ellen tojás és méz 

A felvert tojáshoz keverj egy kis mézet, a pakolást tejjel is hígíthatjátok, hogy könnyebben fel tudjátok vinni a hajvégekre. Hagyjátok egy kis ideig hatni, majd alaposan mossátok ki a hajatokból. Ha nem szeretitek a tojásos pakolásokat, olívaolajjal vagy kefirrel is helyettesíthetitek a tojást, ez plusz tápanyagokat is ad a hajnak.

Mentával a korpás haj ellen

A korpa legjobb természetes ellenszere a mentalevél, amit áztassatok forró vízbe, néhány óra után szűrjetek le és öblítsétek át vele a hajatokat hajmosás után.

Avokádó és méz az erős, egészséges hajért

A mézzel összeturmixolt avokádós hajpakolás vitaminokban és tápanyagokban gazdag keverék a hajatoknak. Próbáljátok ki az avókádót olivaolajjal elkeverve is. 

Objektum doboz

haj

Próbáljátok ki ezeket is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.