Egyéb kategória

Ez történik akkor, ha kólával mossátok meg a hajatokat

A göndör haj elkészítése számtalan módon lehetséges – hajsütővassal, hajvasalóval, hajcsavarókkal. De most egy olyan megoldást láthattok, amitől tátva marad a szátok!

vous - 2022.01.09.
Ez történik akkor, ha kólával mossátok meg a hajatokat

Nyáron biztosan előfordult párszor, hogy egy pohár jeges kólát kortyolgattatok, de szerintem eszetekbe sem jutott volna szépségápolásra használni. Pedig képzeljétek, nemcsak káros hatásai vannak a sok cukor és adalékanyagok miatt, hanem van egy szuperképessége is.

kóla

Ezt teszi velünk a diétás kóla

Egy vizsgálat során 42 000 férfit tanulmányoztak 12 éven keresztül. Azoknál a férfiaknál, akik legalább kétszer ittak kólát naponta, 23%-kal nagyobb valószínűséggel jelentkezett valamilyen szívelégtelenség. A tudósok nem tettek különbséget a mesterségesen ízesített és a hagyományos kóla között. Így az eredmény alapján mindkettő pont ugyanolyan károsnak bizonyult. A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Valaki ugyanis felfedezte, hogy ha a haját átöblíti kólával, akkor laza hullámok jelennek meg. Egy bloggerlány kiderítette, hogy a kólás trükk tényleg működik-e, vagy csak városi legendáról van szó. Ellko két üveggel öntött a hajára a fekete, ragocsos, cukros léből, ami nem volt biztató látvány, aztán amikor kiöblítette és megszárította a haját, valóban sokkal dúsabb lett a haja és a hullámok is előbukkantak.

Én sem hittem el, amíg nem láttam a saját szememmel:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.