Egyéb kategória

Jenner, Kardashian, West – Három generáció a Fendi-kampányban

Igazi családi összefogás eredménye lett a Fendi divatház legújabb kampánya: a főszereplők Kim Kardashian, az 5 éves North West és Kris Jenner. Az Instagramon terjedő minikliphez a zenét Kanye West szolgáltatta.

vous - 2018.07.12.
Jenner, Kardashian, West – Három generáció a Fendi-kampányban

A kampányt a 10. születésnapját ünneplő Fendi táskához, a Peekaboo modellhez készítették. A slágerdarab Kim Kardashian szerint sosem megy ki a divatból, hiszen annyira egyszerű és nagyszerű, hogy szinte mindenhez illik, minden eseményen bevethető darab. És ha egyszer ő mondja, akkor az úgy is van…

Egy alaptáskára egyébként minden nőnek szüksége van. Érdemes azonban a fekete, a barna vagy a vajszínű helyett a sötétkék színű darabban gondolkozni, mert az talán a leginkább kihasználható mind közül. Az alaptáskáknál arra is figyeljetek, hogy a varrás színe megegyezzen a táska színével. A fém alkatrészek pedig a színtípusotoknak megfelelően, arany vagy ezüst színűek legyenek.

Objektum doboz

Képek a kampányfotózásról: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Így formálják a Kardashian lányok a divatot!

Utáljuk, de követjük? Így formálja a Kardashian család a divatot

Nem telik el nap minimum egy Kardashian hír nélkül. Pedig mint azt tudjuk, ők a nagybetűs celebek. Celebek, akik semmit nem tettek le az asztalra. Ők azok, akik állítólag senkit nem érdekelnek, mégis mindenki olvassa a velük kapcsolatos „híreket”. Híreket, amiknek semmilyen mögöttes tartalma nincsen, csak hogy épp mekkora értékű gyémántgyűrűt posztolt, vagy épp miben botránkoztatja meg a népet a szelfikirálynő Los Angeles utcáin. Nos, itt halkan megjegyzem: ezekből az elborult ötletekből később általában óriási trend lesz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.