Egyéb kategória

Jenner, Kardashian, West – Három generáció a Fendi-kampányban

Igazi családi összefogás eredménye lett a Fendi divatház legújabb kampánya: a főszereplők Kim Kardashian, az 5 éves North West és Kris Jenner. Az Instagramon terjedő minikliphez a zenét Kanye West szolgáltatta.

vous - 2018.07.12.
Jenner, Kardashian, West – Három generáció a Fendi-kampányban

A kampányt a 10. születésnapját ünneplő Fendi táskához, a Peekaboo modellhez készítették. A slágerdarab Kim Kardashian szerint sosem megy ki a divatból, hiszen annyira egyszerű és nagyszerű, hogy szinte mindenhez illik, minden eseményen bevethető darab. És ha egyszer ő mondja, akkor az úgy is van…

Egy alaptáskára egyébként minden nőnek szüksége van. Érdemes azonban a fekete, a barna vagy a vajszínű helyett a sötétkék színű darabban gondolkozni, mert az talán a leginkább kihasználható mind közül. Az alaptáskáknál arra is figyeljetek, hogy a varrás színe megegyezzen a táska színével. A fém alkatrészek pedig a színtípusotoknak megfelelően, arany vagy ezüst színűek legyenek.

Objektum doboz

Képek a kampányfotózásról: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Így formálják a Kardashian lányok a divatot!

Utáljuk, de követjük? Így formálja a Kardashian család a divatot

Nem telik el nap minimum egy Kardashian hír nélkül. Pedig mint azt tudjuk, ők a nagybetűs celebek. Celebek, akik semmit nem tettek le az asztalra. Ők azok, akik állítólag senkit nem érdekelnek, mégis mindenki olvassa a velük kapcsolatos „híreket”. Híreket, amiknek semmilyen mögöttes tartalma nincsen, csak hogy épp mekkora értékű gyémántgyűrűt posztolt, vagy épp miben botránkoztatja meg a népet a szelfikirálynő Los Angeles utcáin. Nos, itt halkan megjegyzem: ezekből az elborult ötletekből később általában óriási trend lesz.

Ajánlott cikkek