Egyéb kategória

Három hely ismerkedésre, ha zárkózottak vagytok

Az online világban rengeteg társkereső oldalt, alkalmazást használhatunk ismerkedésre, de az egész mit sem ér a személyes találkozás nélkül. Sokan gondolják, hogy a zárkózott embereknek nincs más lehetősége ismerkedni a zárt, online téren kívül – a valóság azonban az, hogy muszáj kimenni! Négy helyszín, ahol befelé fordultként is próbálkozhatunk.

vous - 2018.07.06.
Három hely ismerkedésre, ha zárkózottak vagytok

Családi és baráti kör

Egy vacsora a szűk baráti vagy családi körben lehet az egyik legjobb alkalom. Persze, ha már mindenkit ismerünk, az nem túl hatékony, de meg lehet kérni őket, hogy hozzanak új embereket. A barátaink barátai, és az ő barátainak a barátai – már igen sok ember, akik közül megtalálhatjuk az igazit.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
kérdőjel

Jaj, mit kérdezzek? – tipikus parák, ha zárkózottak vagytok

Ha kicsit zárkózottabbak vagytok, akkor biztosan ismerős nektek az az érzés, hogy nehezen megy a barátkozás, nyitás a másik felé. Nem azért, mert nem szeretnétek nyitni, hanem egyszerűen zsigeri szinten él bennetek ez az érzés. 

Ez a cikk is érdekes lehet számotokra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.