Egyéb kategória

Egzotikus luxusszállodák, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt

Ha megtehetnétek, hogy a világ bármely pontján nyaralhatnátok, akkor mit választanátok? Bizonyára romantikus lehet eltévedni egy lakatlan szigeten, de ha nem számítana a pénz, akkor talán inkább egy olyan helyre mennétek, ahol minden a rendelkezésetekre áll és semmiben nem szenvedtek hiányt. A luxusszállodákban mindenre gondolnak, amire a vendégeknek szükségük lehet, és mindent biztosítanak is a számukra. S ha ez a bizonyos szálloda még egy mesebeli tengerparton is van… Íme néhány egzotikus luxusszálloda, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt!

vous - 2018.07.04.
Egzotikus luxusszállodák, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt

Travaasa Hana, Hawaii-szigetek

A Hawaii-szigeteken sok all-inclusive szálloda van, ezek közül az egyik a Travaasa Hana. De bármelyik hotelt is választjátok, bizonyára nem fogtok csalódni az élményben.

Objektum doboz

Body Holiday, Saintt Lucia

Nyaralás közben is követhetitek az egészséges életmódot, és ebben a legtöbb luxusszálloda partner lehet. A konditermektől kezdve a különféle kényeztetésekig mindenféle szolgáltatás megtalálható a legtöbben, ahogyan a festői szépségű Body Holiday-ben is, Saint Lucia szigetén.

Objektum doboz

Soneva Kiri, Thaiföld

Gyönyörű strandokkal, egzotikus ételekkel és igazi luxussal kápráztatják el a vendégeiket a thaiföldi szállodák, közöttük a Soneva Kiri is, ahol akár a dzsungelben is vacsorázhattok, ahová a saját felszolgálótok viszi egymás után a fogásokat.

Objektum doboz

Ikos Resorts, Görögország

Görögország és a görög szigetek ugyancsak mesebeli környezetbe repíthetnek benneteket. A kempingektől kezdve az igazi all-inculsive szállodákig mindenféle szállást találhattok. Ha az utóbbi mellett föntenétek, az Ikos Resorts is jó választás lehet.

Objektum doboz

Cocobay, Antigua

Fehér homokos tengerpart és magán bungallók várják a Cocobay vendégeit – persze ez a szállás sem olcsó, de a vendégek a pénzükért akár saját medencével rendelkező apartmant is bérelhetnek ezen a csodálatos helyen.

Objektum doboz

Ozen Atmosphere, Maadhoo, Maldív-szigetek

Lenyűgöző környezetben várja vendégeit az Ozen Atmosphere a Maldív-szigeteken. A képek önmagukért beszélnek…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.