Egyéb kategória

Egzotikus luxusszállodák, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt

Ha megtehetnétek, hogy a világ bármely pontján nyaralhatnátok, akkor mit választanátok? Bizonyára romantikus lehet eltévedni egy lakatlan szigeten, de ha nem számítana a pénz, akkor talán inkább egy olyan helyre mennétek, ahol minden a rendelkezésetekre áll és semmiben nem szenvedtek hiányt. A luxusszállodákban mindenre gondolnak, amire a vendégeknek szükségük lehet, és mindent biztosítanak is a számukra. S ha ez a bizonyos szálloda még egy mesebeli tengerparton is van… Íme néhány egzotikus luxusszálloda, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt!

vous - 2018.07.04.
Egzotikus luxusszállodák, ahol biztos ti is szívesen pihennétek a nyaralás alatt

Travaasa Hana, Hawaii-szigetek

A Hawaii-szigeteken sok all-inclusive szálloda van, ezek közül az egyik a Travaasa Hana. De bármelyik hotelt is választjátok, bizonyára nem fogtok csalódni az élményben.

Objektum doboz

Body Holiday, Saintt Lucia

Nyaralás közben is követhetitek az egészséges életmódot, és ebben a legtöbb luxusszálloda partner lehet. A konditermektől kezdve a különféle kényeztetésekig mindenféle szolgáltatás megtalálható a legtöbben, ahogyan a festői szépségű Body Holiday-ben is, Saint Lucia szigetén.

Objektum doboz

Soneva Kiri, Thaiföld

Gyönyörű strandokkal, egzotikus ételekkel és igazi luxussal kápráztatják el a vendégeiket a thaiföldi szállodák, közöttük a Soneva Kiri is, ahol akár a dzsungelben is vacsorázhattok, ahová a saját felszolgálótok viszi egymás után a fogásokat.

Objektum doboz

Ikos Resorts, Görögország

Görögország és a görög szigetek ugyancsak mesebeli környezetbe repíthetnek benneteket. A kempingektől kezdve az igazi all-inculsive szállodákig mindenféle szállást találhattok. Ha az utóbbi mellett föntenétek, az Ikos Resorts is jó választás lehet.

Objektum doboz

Cocobay, Antigua

Fehér homokos tengerpart és magán bungallók várják a Cocobay vendégeit – persze ez a szállás sem olcsó, de a vendégek a pénzükért akár saját medencével rendelkező apartmant is bérelhetnek ezen a csodálatos helyen.

Objektum doboz

Ozen Atmosphere, Maadhoo, Maldív-szigetek

Lenyűgöző környezetben várja vendégeit az Ozen Atmosphere a Maldív-szigeteken. A képek önmagukért beszélnek…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.