Egyéb kategória

Kim Kardashian hosszú évek után váratlanul kirúgta sminkesét

Egyszer minden véget ér, szokák mondani, erre viszont senki nem számított. A jelek szerint a Kardashian-Jenner család megvált hosszú-hosszú évek óta meglévő, szinte már családtagnak számító sminkesétől…

vous - 2018.07.01.
Kim Kardashian hosszú évek után váratlanul kirúgta sminkesét

Joyce Bonelli neve mára teljesen egybefoort a Kardashian névvel, nem hiába; a sztársminkes még akkor kezdett a celebmoguloknak dolgozni, mielőtt még a családnevükbőll a világ egyik legnagyobb brandje lett.

Objektum doboz

Az évek során aztán számtalan eseményen, partin, fotózáson köszönhetett vissza ránk Joyce, úgy tűnt minden a legnagyobb rendben van. A nyugodt idők azonban úgy tűnik elmúlni látszanak, ugyanis nemrég a család minden tagja kikövette Joyce-t az instagramon, ami elég nyilvánvaló jel arra, hogy többé már nem dolgozik nekik. Pár nappal ezelőtt ugyan Joyce feltöltött a közösségi képmegosztóra egy közös képet Khloé Kardashiannel szülinapja alkalmából, de ezt egyetlen nővér sem kedvelte…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.