Egyéb kategória

A tinderezők 4 fő típusa

A Tinder manapság a fiatalok egyik legkeresettebb társkereső alkalmazása, ha viszont kicsit más szemmel kezdjük tanulmányozni, igazán érdekes konzekvenciákat vonhatunk le. Bemutatjuk most az négy leggyakrabban előforduló embertípust, aki meg szokott fordulni az applikáción. Döntse el mindenki maga, hogy kit húzna jobbra és kit balra.. 

vous - 2018.07.01.
A tinderezők 4 fő típusa

A konzervatív

Miután felregisztrált az oldalra, mindenkivel azonnal közli, hogy ő bizony komoly kapcsolatot keres és nem kapható egyéjszakás kalandokra. Találkozni igen nehezen lehet vele, ugyanis fél az idegenektől és meggyőződése, hogy egy randi egy ismeretlennel azt is eredményezheti, hogy az este végén eladják Ukrajnába szexrabszolgának.

Forrás:
unsplash.com

A rögtön a lényegre térő

Ez a típus nem szórakozik sokáig, akár már pár perc beszélgetés után küldhet intim képet magáról és nem titkolja milyen valós szándékai vannak. Őszintesége igazából becsülendő, bár gyengébb idegzetűek jobb, ha vigyáznak!

“Én csak barátokat keresek”

Hangoztatja, hogy őt csak az ismerősei győzték meg, hogy regisztráljon és igazából nem is hisz a társkeresés eme formájában. Idegesítő módon általában ő az, aki a leghamarabb talál magának párt, ezek után pedig vele lehet példálózni, hogy: “Na ugye? Tinderen is lehet szerelmet találni!”

Az oltogatós

A valóságban a szerelmi élete romokban hever, ezért csak azért regisztrál, hogy kiélje frusztrációit. Bárki ír neki kedvesen, ő a lehető legkacifántosabb módon fogja lapátra tenni vagy megalázni az illetőt. Kifejezetten szórakoztató beszélgetést folytathatnak le egy “Rögtön a lényegre térő” típussal, ami mi magunk is nagyon szívesen elolvasnánk! Lelkes jelentkezők képernyőfotóit szívesen fogadjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!