Egyéb kategória

Friss Szüli feli-pletyi: Eva Longoria elárulta, kikkel van jóban (és kikkel nem)

Noha Eva Longoria most főként júniusban született kisbabájával van elfoglalva, azért interjúkat is ad néha. És hát ilyenkor – mint most az ABC csatorna élő bejelentkezésében – a Született feleségekről is szó esik.

vous - 2018.06.28.
Friss Szüli feli-pletyi: Eva Longoria elárulta, kikkel van jóban (és kikkel nem)
Objektum doboz

Az utóbbi időben (újra) szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Született feleségek – a 2012-es végső epizód után – újra visszatér a képernyőre. A hírt eddig senki sem erősítette meg a stábból, de nem is cáfolta, Longoria viszont gyorsan elmagyarázta, mi a helyzet

Erről szó sincs, legalábbis a stáb erről egyáltalán nem beszél, nem tudunk ilyen tervekről. Én egyébként nem bánnám, imádtam a forgatásokat, és a soroozat szerintem minden idők egyik legjobb tévé-show-ja”

– mondja.

Objektum doboz

A riporter persze rögtön megkérdezte, hogy ezek szerint rosszban vannak-e a szereplők egymással, de a 43 éves színésznő ezt is hamar tisztázta!

Dehogy is, 99 százalékunk jó barátságban van egymással! Olyannyira, hogy Felicity Huffman és Marcia Cross elsők között jöttek babalátogatóba is. Általában ott vagyunk életünk fontos mérföldköveinél, és telefonon is tartjuk a kapcsolatot”

– teszi hozzá.

Na jó, de vajon ki az 1 százalék, akivel gond van? A többség Susanra, azaz Teri Hatcherre tippel, aki még 2010-ben rúgta össze a port kollégainőivel a lóvén, és azóta ne igazán tartja velük a kapcsolatot.     

Objektum doboz

született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

A tesztet ide kattintva >>> tölthetitek ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.