Egyéb kategória

A zsenge répát ne hanyagoljuk: többet tud, mint gondolnánk!

A nyár egyik legfinomabb ajándéka a friss és zsenge, fiatal sárgarépa, amit gyakran lenézünk, pedig olcsó, ropogós és édes, magában is mennyei, de sütve-főzve is nagyon jól használható egészséges alapanyag.

vous - 2018.06.25.
A zsenge répát ne hanyagoljuk: többet tud, mint gondolnánk!

A sárgarépa méltatlanul mellőzött, jócskán alulértékelt zöldség, pedig a nyári friss és zsenge példányoknál finomabb nincs, csak magában elrágcsálva is isteni, de hasábokra vágva, egy kis fűszeres joghurttal mártogatva kerti partikon is nagy sikert arat, mindenki rákattan, pedig alapból senkinek nem jut eszébe… A másik filléres és zseniális alap mártogatókhoz a zsenge karalábé, szintén hasábokra vágva,

mindenki úgy pusztítja, mintha valami különlegesség lenne, érdemes bevetni, garantált sikert aratnak!

De a zsenge répa sütve és főzve is mennyei, ilyenkor nagyon édes és gyorsan megadja magát a hőnek, éppen roppanósra sütve vagy párolva a legtökéletesebb. Többnyire meghámozni sem szükséges, csak egy dörzsis szivaccsal alaposan lesikálni, és már kész is a felhasználáshoz. Jöjjön most néhány tipp, hogyan tehetjük tökéletessé a zsenge nyári répát.

3 mennyei és szuperegyszerű finomság receptjéért kattintsatok IDE!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.