Egyéb kategória

Blézer helyett valami más – Így lesztek elegánsak nyáron is

Ha olyan helyen dolgoztok, ahol a blézer alapdarabnak számít, és elegáns benyomást kell keltenetek potenciális ügyfelekben vagy partnerekben, akkor örök fejtörést okozhat, mit viseljetek nyáron. A könnyű nyári blézerek mellett léteznek olyan megoldások, amelyeknek hasznát vehetitek a legnagyobb kánikulában is. Összegyűjtöttünk néhányat. Nézzétek csak!

vous - 2018.06.22.
Blézer helyett valami más – Így lesztek elegánsak nyáron is

Kimonó

Könnyebb, levegősebb, mint a blézer, mégis van benne valami elegancia. A kimonótok lehet mini, midi vagy maxi is, az összhatás a lényeg. Sose legyen nagyon lezser vagy túl szexi.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nyári trencskó

A klasszikus ballonkabát leheletvékony változata általában selyemből, szaténból készül. (Ha minőségi darabot választunk.) Ezeknek az alapanyagoknak hűsítő hatásuk van, és az összhatás vagány és elegáns is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Kabátok lenből

A len természetes, könnyű alapanyag, amelyből sok esetben készül nyári ruha. De mi van akkor, ha lendzsekit kerestek? Nem könnyű vállalkozás, de a turkálókba érdemes benézni.

Objektum doboz

Objektum doboz

kisfekete

Feketében 30 fokban? Nem lehetetlen, csak erre a pár dologra érdemes odafigyelni

A fekete színnél nincs ikonikusabb, nem véletlenül él-hal érte a divatimádó nők egy jelentős hányada. A fekete klasszikus, elegáns, kifinomult – és nyáron nagyon meleg. Ennek ellenére nem kell a jó időben lemondanotok róla, csak érdemes néhány szempontot szem előtt tartonotok a ruha- és kiegészítőválasztásnál, hogy a vakáció ne a szenvedésről, hanem az élvezetekről szóljon. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Címkék: #blézer #divat #nyár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!