Egyéb kategória

Blue Ivy láthatóan nem tud mit kezdeni azzal, hogy szülei szexet imitálnak

Vannak dolgok, amiket az ember nem akar igazán látni, legalábbis egészséges esetben: ilyen például az, amikor a szüleink szexelnek egymással, esetleg szexet imitálnak. A kis Blue Ivynak ebben gyakorlatilag minden este része van.

vous - 2018.06.21.
Blue Ivy láthatóan nem tud mit kezdeni azzal, hogy szülei szexet imitálnak
Na, ez nem hiányzott

Na, ez nem hiányzott
Forrás:
instagram

Eddig csupa olyan képeket láttunk, amelyeken Beyonce és Jay-Z kislánya jól mutat szülei koncertjén: mosolyog. nevet, táncol, ugrál. Ehhez képest most előkerült egy felvétel, amelyen láthatóan rosszul érzi magát a kislány: az arcán undor tükröződik, és úgy tűnik, zavarban is van, egy pillnatra el is bújuk, hogy ne kelljen átélnie a megsemmisítő pillanatot.

Nem csoda, hiszen 18+-os jeleneteket lát, méghozzá szülei főszereplésével.

A videó Londonban készült, a Beyoncé and Jay-Z's On The Run II turné keretében. A szóban forgó jelenet pedig egyike azoknak az intim pillanatoknak, amelyek direkt a turné miatt vett fel és válogatott össze a Queen Bey-team.

Az undor és a zavar bizarr elegye a kommentelőknek is feltűnt, többen megjegyezték, hogy a kis Blue Ivy láthatóan traumatizálva van. Mások viccelődtek, hogy szegény biztosan arra gondol, hogy „most úgy kell csinálnom, mintha nem tudnám, mi az a szex”.

A londoni koncert közben Beyonce amúgy egyszer oda is szólt a kicsinek, amire Blue Ivy mosolygott ugyan, de láthatóan zavarba jött.

Objektum doboz

Beyoncé

Ez a Beyoncé-dal illik hozzátok csillagjegyetek alapján

Időnként mindenkinek szüksége van egy-egy Beyoncé-dalra, arra a dalra, ami legjobban illik a csillagjegyéhez. Készüljetek, megmutatjuk a hozzátok leginkább passzoló Beyo-számot.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek