Egyéb kategória

Beyoncé táncosának koncert közben, a színpadon kérték meg a kezét

Most őszintén, ti el tudjátok képzelni, hogy Beyoncé koncertjén nem az énekesnőre szegeződik minden tekintet? Mi nem tudtuk – eddig. Beyoncé táncosainak vezetője ugyanis pár percig ellopta a show-t az énekesnő elől, mikor újdonsült vőlegénye a koncerten, a színpad közepén kérte meg a kezét.

vous - 2016.09.13.
Beyoncé táncosának koncert közben, a színpadon kérték meg a kezét

Ashley Everett – aki egyébként Beyoncé Single Ladies klipjében is szerepel – átélhette azt, amiről sokan csak álmodni mernek. Nem elég, hogy megkérték a kezét, de mindezt egy Beyoncé-koncert közben, a színpadon tették.

Objektum doboz

Az énekesnő egyszer csak annyit mondott: „Azt hiszem, itt van valaki, akit fel szeretnék hívni a színpadra.” Ekkor jelent meg Ashley barátja, John Silver, akinek az énekesnő átadta a mikrofont…

Objektum doboz

„Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt a fiatal hölgyet, az ő neve Ashley Everett. Ő a királynőm – mondta. – Baby, tudom, hogy nem gondoltad, hogy ki tudom fejezni irántad a szerelmem mindenki előtt, úgyhogy úgy éreztem, itt a megfelelő alkalom, hogy megtegyem most, több ezer ember előtt.”

Objektum doboz

Jonh feltette a nagy kérdést, amire a válasz természetesen igen volt. Miután Beyoncé gratulált nekik, eltáncolták a Single Ladies koreográfiáját, ahol a lány ujján már ott tündökölt az a bizonyos gyűrű.

Íme a teljes videó az eljegyzésről:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.