Egyéb kategória

Beyoncé táncosának koncert közben, a színpadon kérték meg a kezét

Most őszintén, ti el tudjátok képzelni, hogy Beyoncé koncertjén nem az énekesnőre szegeződik minden tekintet? Mi nem tudtuk – eddig. Beyoncé táncosainak vezetője ugyanis pár percig ellopta a show-t az énekesnő elől, mikor újdonsült vőlegénye a koncerten, a színpad közepén kérte meg a kezét.

vous - 2016.09.13.
Beyoncé táncosának koncert közben, a színpadon kérték meg a kezét

Ashley Everett – aki egyébként Beyoncé Single Ladies klipjében is szerepel – átélhette azt, amiről sokan csak álmodni mernek. Nem elég, hogy megkérték a kezét, de mindezt egy Beyoncé-koncert közben, a színpadon tették.

Objektum doboz

Az énekesnő egyszer csak annyit mondott: „Azt hiszem, itt van valaki, akit fel szeretnék hívni a színpadra.” Ekkor jelent meg Ashley barátja, John Silver, akinek az énekesnő átadta a mikrofont…

Objektum doboz

„Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt a fiatal hölgyet, az ő neve Ashley Everett. Ő a királynőm – mondta. – Baby, tudom, hogy nem gondoltad, hogy ki tudom fejezni irántad a szerelmem mindenki előtt, úgyhogy úgy éreztem, itt a megfelelő alkalom, hogy megtegyem most, több ezer ember előtt.”

Objektum doboz

Jonh feltette a nagy kérdést, amire a válasz természetesen igen volt. Miután Beyoncé gratulált nekik, eltáncolták a Single Ladies koreográfiáját, ahol a lány ujján már ott tündökölt az a bizonyos gyűrű.

Íme a teljes videó az eljegyzésről:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek