Egyéb kategória

Nem csupán csinos játékbaba: fantáziavilágban él a fiatal nő

Toshi Salvino 24 éves, Brooklynban él, fodrászként dolgozik, első ránézésre egyszerre furcsa és gyönyörű, de ennél több van benne: saját belső világa vásznaként használja külsejét.

vous - 2018.06.19.
Nem csupán csinos játékbaba: fantáziavilágban él a fiatal nő
Objektum doboz

A fiatal lány hús-vér művészeti darabként, élő játékbabaként tekint magára. Egy átlagos napon három órát tölt azzal, hogy egészen sajátos külsejét megalkossa: a legnehezebb dolga a szemöldökével van, hiszen azt minden nap ő rajzolja fel magának, a hangulatához illő módon.

A New York-i lány testét több tetoválás is díszíti, amelyekkel emlékezteti magát „babaságára”: „Azelőtt smink nélkül nem éreztem magam igazán babának, de a tetoválások ebben segítenek” – mondja. Nem akar ő senkit sem kiakasztani, teszi hozzá, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy másokat is magával akar vinni sajátos fantáziavilágába.

Objektum doboz

A barátai rajonganak ezért a színes, álomszerű stílusért (pláne New York-ban, ahol a többség feketébe burkolózik), munkahelyén, a Hello Beautiful szalonban pedig abszolút önmaga lehet. Úgy véli, ha nem lenne fodrász, valószínűleg egy hegy tetején festegetne amolyan remeteként, de így másoknak is segíthet abban, hogy külsejükkel a belsejüket tükrözzék…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.