Egyéb kategória

Nem csupán csinos játékbaba: fantáziavilágban él a fiatal nő

Toshi Salvino 24 éves, Brooklynban él, fodrászként dolgozik, első ránézésre egyszerre furcsa és gyönyörű, de ennél több van benne: saját belső világa vásznaként használja külsejét.

vous - 2018.06.19.
Nem csupán csinos játékbaba: fantáziavilágban él a fiatal nő
Objektum doboz

A fiatal lány hús-vér művészeti darabként, élő játékbabaként tekint magára. Egy átlagos napon három órát tölt azzal, hogy egészen sajátos külsejét megalkossa: a legnehezebb dolga a szemöldökével van, hiszen azt minden nap ő rajzolja fel magának, a hangulatához illő módon.

A New York-i lány testét több tetoválás is díszíti, amelyekkel emlékezteti magát „babaságára”: „Azelőtt smink nélkül nem éreztem magam igazán babának, de a tetoválások ebben segítenek” – mondja. Nem akar ő senkit sem kiakasztani, teszi hozzá, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy másokat is magával akar vinni sajátos fantáziavilágába.

Objektum doboz

A barátai rajonganak ezért a színes, álomszerű stílusért (pláne New York-ban, ahol a többség feketébe burkolózik), munkahelyén, a Hello Beautiful szalonban pedig abszolút önmaga lehet. Úgy véli, ha nem lenne fodrász, valószínűleg egy hegy tetején festegetne amolyan remeteként, de így másoknak is segíthet abban, hogy külsejükkel a belsejüket tükrözzék…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!