Egyéb kategória

Fussatok ti is az óceánok tisztaságáért!

Tudtátok, hogy percenként egy teherautónyi műanyagszemét ömlik az óceánokba? És azt tudtátok, hogy a lefutott kilométerekkel támogathatjátok a műanyagszemét elleni küzdelmet? Csatlakozzatok a Run for the Oceans kezdeményezéshez június 8. és július 8. között.

vous - 2018.06.14.
Fussatok ti is az óceánok tisztaságáért!

Nem lesztek egyedül, hiszen világszerte rengetegen vannak, akik tudják, milyen nagy a baj, és szükség van a változtatásra. A magánszemélyek mellett olyan cégek is csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint például az adidas, évek óta elkötelezett a környezettudatos gyártási megoldások és fenntartható anyaghasználat mellett.

Objektum doboz

Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy hosszú távú céljaik között szerepel az újrahasznosított alapanyagok kizárólagos használata, ebből fakadóan 2015 óta – a Parley for the Oceans kezdeményezéssel közösen – különböző edukációs programokkal és olyan kreatív innovációkkal segíti műanyagszennyezés felszámolását, mint a Parley Ocean Plastic™-ból készülő adidas x Parley termékek.

Objektum doboz

Mit kell tennetek, ha csatlakozni szeretnétek?

  • Töltsétek le a Runtastic applikációt!
  • Lépjetek be az alkalmazáson belül az adidas x Parley Run For The Oceans csoportba!
  • Fussatok az alkalmazást használva július 8-ig minél többet, mert minden Runtastic applikációval lefutott kilométer után 1$-t írnak jóvá a műanyagszennyezés elleni küzdelem számláján.
Objektum doboz

„Los Angeles, New York, Párizs, Berlin, Barcelona, Milánó és Sanghaj után Budapest is csatlakozott azok közé a világvárosok közé, melyek tenni akarnak a műanyagszennyezés ellen. Június 28-án az adidas Runners Budapest csapatával egy rendhagyó közösségi futáson fogjuk felhívni a figyelmet nemcsak az óceánok, hanem a városok túlszennyezettségére is” – mondta Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.

bye bye plastic bags

Ismerjétek meg a testvéreket, akik a műanyagmentes Baliért küzdenek

Ha azt mondom, Bali, valószínűleg mindenki a kék óceánra, a zöldellő rizsföldekre, a kedves mosolyokra, a lenyűgöző színekre, a jógára vagy az Ízek, imák, szerelmek című filmre gondol. Bali a valóságban csak szeretne ilyen lenni. Az emberi viselkedés miatt ugyanis óriási problémával küzdenek az itt lakók: a műanyaggal. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek