Egyéb kategória

Meghan Markle-t láthatóan a királynő is imádja – Először jelentek meg hivatalosan csak ketten

Tisztelete jeléül világos, krémszínű ruhát öltött Meghan Markle, aki először jelent meg hivatalos eseményen Harry herceg nélkül, II. Erzsébet királynő oldalán.

vous - 2018.06.14.
Meghan Markle-t láthatóan a királynő is imádja – Először jelentek meg hivatalosan csak ketten

Sussex hercegnéját ismét a Givenchy divatház vezető tervezője öltöztette, aki Meghan Markle klasszikus vonalvezetésű esküvői ruháját tervezte. A divatrajongók szerint a ruha elegáns volt, ugyanakkor némi meglepetést is tartogatott a modern, köpenyszerű megoldás a felsőrészen. Meghan hercegné láthatóan sokkal visszafogottabb ruhat viselt, mint korábban, a királynő születésnapi ünnepségén.

A stílusszakértők szerint Meghan Markle ruhaválasztásai azért is okosak, mert kellő tiszteletet mutatnak a királynő irányába, aki általában mindig feltűnő színeket visel. Ezzel szemben Meghan Markle előnyben részesíti a neutrális árnyalatokat, amely mindig passzolni fog a királynő öltözékéhez, de sosem harsogja túl azt.

Meghan Markle láthatóan jól érezte magát a királynő mellett. Sok mosolygós kép a bizonyíték arra, hogy valószínűleg Erzsébet is rajong unokája feleségéért. Nézzétek csak a képeket:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Érdekes megjegyezni azt is, hogy Diana hercegné mindig is igyekezett felrúgni az udvari divatelőírásokat, ő volt például az, aki a protokoll ellen vétett, amikor nem viselt harisnyát. Meghan Markle ezzel szemben nagyon is azon van, hogy megfeleljen az előírásoknak, egyre ritkábban látható csupasz lábakkal.

diana tavasz divat trend

Fodrok és baseballsapkák – tavaszi trendek egyenesen Lady Diana gardróbjából

Könnyed elegancia, erőlködésmentes stílus, merész választás, egyedi ízlés – csak néhány jelző, ami átfutott az agyamon Lady Diana képeit nézegetve, és amit – akár csak két évtizede – ma is minden nő borzasztóan irigyel tőle. Hiába telt el húsz év a walesi hercegnő tragikus halála óta, stílusa ma is inspiráló, nemcsak Katalin hercegné, de a divatvilág számára is.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek