Egyéb kategória

Egy tökéletes és egy rémes címlap – Serena Williams került a Harper’s Bazaar júliusi borítójára, kétszer

Természetes? Inkább ijesztő? Olyan, amilyen a való életben? Vagy teljesen elszúrta a fotós? Serena Williams címlapjait elnézve, nem igazán tudnánk megmondani, melyik a teniszsztár igazi arca.

vous - 2018.06.13.
Egy tökéletes és egy rémes címlap – Serena Williams került a Harper’s Bazaar júliusi borítójára, kétszer

A brit Harper's Bazaar szerkesztői úgy döntöttek, a júliusi címlapról Serena Williams mosolyog majd az előfizetőikre és a vásárlóikra is. Ahogy az lenni szokott, az előfizetők és vásárlók más-más fotóval találkozhatnak, de a lap ugyanazt tartalmazza. A képeket Richard Phibbs készítette a magazin számára, a stylist Miranda Almond volt. A teniszsztár egész egyszerűen ragyog a fotókon, energikus, sugárzik belőle az életerő. Azzal viszont szerintünk baj van, hogy az egyik címlapi fotó a másikhoz képest kicsit sem előnyös.

Ez a címlap, amit imádunk:

Objektum doboz

Ezt a borítót inkább örökre elfelejtenénk (bocsi, Serena, nem miattad, az árnyékok miatt…):

Objektum doboz

Néhány kedvenc képünk a lapból:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

vogue

Egyre tovább élünk, ezzel pedig a divatnak is kezdenie kell valamit

2017 októberében a Vogue olasz kiadása egy teljes számot szentelt a hatvan feletti, de valójában kortalan nőnek. Az elmúlt években a divatipar nemcsak a plus size nők, hanem az idősebb generáció felé is nyitott. Hatvan-hetven éves modellek, „címlaplányok” kezdték érdekelni. Mielőtt ujjongásban törnénk ki, hogy lejárt a huszonéves, hibátlan bőrű, különleges szépségek ideje, hadd jegyezzem meg, hogy a divatban rengeteg a pénz. A pénzhez pedig vásárlók kellenek. A vásárlók viszont egyre idősebbek és idősebbek lesznek. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.