Egyéb kategória

Dwayne Johnson legfrissebb családi fotójától elolvadtok

Nem is tudnánk titkolni, mennyire imádjuk Dwayne Johnsont, aki szó szerint tenyerén hordozza a kislányait, és átvitt értelemben a feleségét is. A következő fotó láttán ti is azonnal olvadni kezdtek majd.

vous - 2018.06.12.
Dwayne Johnson legfrissebb családi fotójától elolvadtok

2016 legszexibb pasija nemcsak az izmaival dobogtatja meg a szívünket. Az izmok csupa kedvesség, mosoly, előzékenység, érzékenység és gondoskodás nélkül senkinek nem kellenek, maximum a bunkó hollywoodi menedzsereknek. Dwayne Johnson azonban nagyon jófej, ráadásul imádja a családját.

Áprilisban született harmadik lánya, Tiana Gia Johnson. Jelenlegi partnerétől, Lauren Hashian énekesnőtől van még egy lánya, a kis Jasmine. Harmadik lánya, Simone Alexandra már 15 éves. Dwayne exfeleségétől, Dany Garcia filmproducertől született.

Ha a korábbi fotóit vesszük alapul, biztosak lehetünk benne, hogy a sztár részt vesz a kicsi körüli teendőkben is. Ha kell, pelenkázik, mesét olvas, énekel, és ha kell, akkor a bébi helyett a bébit etető anyukát táplálja. Egészen pontosan így:

Objektum doboz

Elolvadtunk, köszönjük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon