Egyéb kategória

1 millióért rendelt magának ezt-azt a neten Mariah Carey hétéves kisfia

Nehéz eldönteni, hogy legyintsük-e egyet, hogy „á, gyerekek!” vagy inkább akadjunk ki, hogy maradhat egy kiskölök ennyire fék és gát – és hát minden bizonnyal felügyelet – nélkül. Mariah Carey fiacskája „csínytevéseiről” sztorizgatott.

vous - 2018.06.10.
1 millióért rendelt magának ezt-azt a neten Mariah Carey hétéves kisfia

A kis Moroccan elég akaratos gyerek, simán kicsavarja a telefont szülei kezéből, ha játszani támad kedve, és az iPad sincs biztonságban tőle. Olyannyira nincs, hogy a minap a kissrác épp csak „pár órácskát” játszott a kütyüvel, az eredmény viszont sokkolta az énekesnőt: 5 ezer dollárt, azaz több mint 1 millió forintot sikerült elvernie az Amazonon. 

Amúgy nem ez az első eset, hogy eldurvul a helyzet: pár hete az apjánál garázdálkodott Moroccan, akkor egy kutyát rendelt titokban. Mariah röhögve mesélte a People magazinnak, hogy Nick se köpni, se nyelni nem tudott, amikor a kutya megérkezett. Végül visszaküldték az állatot, mert már így is tele a ház négylábúakkal, de hogy a büntetés elmaradt-e, arról nem szól a fáma…

Objektum doboz

tablet-gyerek-neveles1

„Nem mehet a tabletezés a duplózás rovására” – adjunk vagy ne okos kütyüket egy óvodásnak?

Mikor jön el az ideje, hogy tabletet vagy éppen mobiltelefont kapjon a gyerek? Kell-e óvni őket ezektől a mindennapjaink részét képező cuccoktól? Jöjjön egy téma, ami igencsak megosztó gyakorló anyukák körében!

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.