Egyéb kategória

Két tini alázta meg a pincérnőt sminkje miatt, de ő nem jött zavarba

Ha randira mentek egy új arccal, figyeljétek, hogyan bánik az illető a személyzettel: az ilyesmi sokat elárul az illető karakteréről. Most két tinilány szólt be egy pincérnőnek, de ő felvette a kesztyűt.

vous - 2018.06.09.
Két tini alázta meg a pincérnőt sminkje miatt, de ő nem jött zavarba

Az Instagramon csak wingedandcontoured néven futó user szeretne profi sminkes lenni, emellett pedig pincérként dolgozik, hogy legyen miből élnie.

Az egyik nap két 16 év körüli tinilányt szolgált ki, akik jó húsz percig böngészték az étlapot rendelés előtt, majd miután mindent megettek és megittak, a számla láttán hívták az étteremvezetőt, hogy nem hajlandóak fizetni, mert a pincér nem mondta el pontosan, mi mennyibe kerül.

A vezető természetesen visszautasította a panaszt, hiszen maga is látta, mi történt, így végül előkerült egy hitelkártya. A 33 dolláros számlára az egyik tinilány viszont odafirkantotta: „itt egy tipp (tip = borravaló, tip = tipp, ugye): a kontúrnak nem volna szabad kiemelkednie”- írta.

A sminkes babérokra vágyó pincérlány nem jött zavarba: megosztotta az üzenetet az egész sztorival és persze a szóban forgó sminkről készült képpel. „Hát, nem hatott meg a dolog”…

…nagyon helyes, a bunkókkal tényleg nem szabad törődni!

Objektum doboz

600

Ti aláztok, mi tűrjük. Így működnek a hatalomvesztett férfiak?

Történetek, amik rólunk szólnak. Rólunk. Nőkről, férfiakról. Családokról. Gyerekekről. Emberekről, akik soha nem váltak családdá. Szerelmekről. Csalódásokról. Hűségről és árulásról. Rólunk. Mindannyiunkról. Eszter írta meg nekünk gondolatait az éretlen férfiakról és a magabiztos nőkről. Kattintsatok ide a cikkért!

Címkék: #bunkók #smink
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.