Egyéb kategória

10+1 kedvenc első világbeli problémánk

Első világbeli problémák. A kényelmes nyugati világ kivételezett helyzetben lévő, jómódú embereinek sirámai. Egyszerre bosszantóak és röhejesek, de mindig jókat röhögünk rajtuk utólag. Íme, kedvenceink.

vous - 2018.06.09.
10+1 kedvenc első világbeli problémánk

1. Háton nem tudok feküdni, mert megégtem, amikor a parton a homok ledörzsölte rólam a naptejet. Hason meg azért nem, mert telezabáltam magamat homárral, és kipukkadok.

2. Nem tudok jégkrémet enni lehajtott tetővel a BMW-ben, mert belefújja a szél a hajamat a cuccba.

3. Úgy elkeseredtem, hogy 30 rúgóért új töltőt kellett vennem a MacBookhoz, hogy bánatomban 3800 Ft-os garnéla-vacsorát tartottam a plázában.

4. Elfogyott a salsa szósz a nachoshoz. De ha kibontok egy újabb üveggel, akkor viszont nem lesz elég nachos a salsához.

5. A munkahelyemen nincs palackozott víz, úgyhogy rendszeresen át kell gyalogolnom a szomszédos drogériába, hogy hideg ásványvizet vegyek.

william-stitt-179021-unsplash

Forrás:

6. Azért nem tudok elutazni Délkelet Ázsiába egy évre, mert van egy lakásom, amit addig nem akarok idegennek kiadni. Ezt a pechet!

7. Az ékszer nem passzol ehhez az edzőcucchoz, de nem tudom betenni a táskámba, mert a gyémántfülbevalóm szanaszét karcolja a Galaxy s9-emet.

8. Amikor megcsinálod a sültkrumplit, és akkor esik le, hogy elfogyott a ketchup. Vagy amikor kitöltöd a müzlit, és rájössz: nincs tej a hűtőben.  

9. Szeretném én lekapcsolni a villanyt, de túl kényelmes az ágy. Mindegy.

10. Megvettük ezt a természetes mozgást követő, szívhangot imitáló ringatót a gyereknek 200 ezerért, de még mindig nem tudok a konyhai bárpultnál kidőlésig koktélozni, mert szoptatok.

+1, amihez még csak kivételezett gazdasági helyzet sem kell, de örök:

A szexszel is csak a baj van. Alul vagyok, fulladok, felül vagyok, szédülök… oldalt vagyok, nem látom a tévét.  

Nektek van favorit a mindennapokból?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.