Egyéb kategória

Napi fura: itt a világ legpinkebb embere

Pink ruhakölteményben, pink hajjal, pink kiegészítőkkel, pink házban, pink autóban, pink ételeket eszik pink kutyája társaságában a világ legpinkebb embere, Kitten Kay Sera.

vous - 2018.06.05.
Napi fura: itt a világ legpinkebb embere

Az 54 éves nő története 35 évvel ezelőtt kezdődött: akkor kapott ugyanis egy rózsaszín ruhát születésnapjára, amibe azonnal beleszeretett. Eleinte csak állandóan ugyanaz a dressz volt rajta, majd még több pink ruhát szerzett magának. Egy idő után már nem csak öltözéke volt rózsaszín, hanem minden, ami körülvette: az otthona, a használati tárgyai, de még házikedvence is.

Kitten Los Angeles-ben él, és nagyon komoly, milliós nézettségű YouTube-csatornát és több mint 70 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-fiókot üzemeltet. Sikeres popénekesnőnek tartja magát, de dalainál egyelőre ismertebb egészen vad külseje, ami leginkább egy flamingó és Barbie szerelemgyerekét idézi.

„Büszke vagyok arra, hogy 35 éve nem volt rajtam más színű ruha, mint pink” – mondja, és roppantmód büszke arra, hogy Beyoncé-val is alkalma nyílt már együtt dolgozni.

Noooooomáliiiis…?!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ugras-esernyo-sarga

Búcsúzzatok el a millennium-rózsaszíntől! Megérkezett az új generáció színe

Mielőtt azt gondolnátok, hogy teljesen lemaradtatok a millennium-rózsaszínről, egy pillanatra nézzétek csak meg annak a magazinnak a logóját, amit éppen most olvastok. Na ugye, hogy nem maradtatok le semmiről! Nekünk viszont alaposan el kell gondolkodni azon, mikor váltunk dizájnt. Itt van ugyanis egy trónkövetelő árnyalat, az új generáció színe, a Z-sárga. Na, de kezdjük az elején >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.