Egyéb kategória

Ki szúrt ki jobban a másikkal: Katinka vagy Shane?

Ezerrel zajlik a háború a világklasszis úszó, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup között. A válófélben lévő pár nem bánik kesztyűs kézzel egymással.

vous - 2018.06.04.
Ki szúrt ki jobban a másikkal: Katinka vagy Shane?
Objektum doboz

A történet azzal kezdődött, hogy Shane kitálalt a médiában, hogy Katinka félrelépett Dudás Dáviddal. Nem is egyszer, kétszer. Vagy ott kezdődött, hogy kettejük kapcsolata félresiklott Tusup agresszív fellépése miatt, ezért Katinka – amikor külön voltak – egy sporttársa karjaiban keresett vigaszt? 

Aztán az történt, hogy Shane törölte Katinka hivatalos Facebook-oldalát, ahol az olimpikonnak fél millió követője volt. Katinka voltaképpen a legnépszerűbb magyar sportolónak számított ezzel, de az összes hazai híresség sorában előkelő helyen állt. (A csúcstartó Kasza Tibi a maga egymillió fanjával.) Katinka ezzel az akcióval több milliós hirdetői bevételtől esett el, hiszem hiába próbálja újraépíteni az oldalt, az a legjobb esetben is hónapok munkája lehet, és kicsi az esélye, hogy újra eléri ezt a követőszámot.

Objektum doboz

Igaz, azzal, hogy a híres páros útja különválik, Tusup is sokat veszít: ha nem ő Katinka edzője, havi egymilliós fizetésétől kell, hogy búcsúzzon. Ennyit egyelőre máshogy nem tud keresni, csak a Kiemelt Edzői Program keretében, ha válogatott versenyző trénere. De ha nem Katinka, ki más dolgozna a kezei alatt?

Akárhogy is, Katinka és Shane, Shane és Katinka durván kiszúrtak egymással. De hogy ki kezdte, abban nem csak kettejük véleménye különbözik…

Ti hogy látjátok?

Objektum doboz

hosszu-katinka

Botrány a válás körül – Szegény Shane Tusup, vagy a francokat?

Látom, hogy boldog-boldogtalan osztja Hosszú Katinkáné Shane Tusup nyilatkozatát a szakításukról. Miszerint azért válnak, mert Katinka félrelépett Dudás Dániel sporttársával, méghozzá kétszer is. Bulvár a köbön, de közben meg mindent megmutat a szakítás természetrajzáról.

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek