Egyéb kategória

Otthon a legjobb: 3 kedvenc frappuccino házilag

A frappuccino a Starbucks találmánya, pontosabban dehogyis... A zseniális név igen, ami mindenkit a görög hűsítő italra, a frappéra, és a világszerte legnépszerűbb kávéra, a cappuccinóra emlékeztet. A trükk annyi, hogy bár az eredeti ilatok kávéval készülnek, a nemzetközi kávélánc mégsem mindig használ hozzá kávét, ami amúgy a védjegye.

vous - 2018.05.27.
Otthon a legjobb: 3 kedvenc frappuccino házilag

A frappuccino mára a jeges turmixok szinonimájává vált, a lánc terjedésével mára szinte az egész világ tudja, hogy a frappuccino egy édes és selymesen krémes, desszertnek is beillő ital, ami mindenkit elcsábít, és évről évre új ízekkel rukkolnak elő, hogy lenyűgözzék és egy kis édes bűnözésre elcsábítsák a vendégeiket.

Annyira egyébként nem is bűnözős ital, otthon készítve ráadásul sokkal olcsóbb, nincs benne se túl cukros szirup, se aromaanyag, és nem is kidobandó műanyagpohrban tálaljuk, úgyhogy többszörösen is hajrá!

Készítsük uzsonnára, a délutáni kávé helyett vagy csajos dumapartihoz, a jeges turmix jó időben mindig sikert arat, olyan, mint egy ínycsiklandó desszert, de szempillantás alatt elővarázsolható. Most egy epres, egy zöldteás és egy kávés változat következik, a tej növényi tejekkel, a cukor alternatív édesítőkkel is helyettesíthető!

A cikk folytatását keressétek a Cookta oldalán!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek