Egyéb kategória

Tökéletes állások anyukáknak, akik otthonról is szeretnének dolgozni

Attól, hogy úgy döntöttünk, otthon maradunk a babánkkal, még nem kell lemondanunk a munkáról – ha úgy érezzük, szeretnénk hozzátenni a családi kasszához addig is, amíg gyereket nevelünk, vagy unatkozunk otthon, válogassunk ez a 7 szakma közül. Mindegyiket lehet gyerek mellett, rugalmas munkaidőben is végezni!

vous - 2018.05.25.
Tökéletes állások anyukáknak, akik otthonról is szeretnének dolgozni

Közösségi média menedzser

Egyre több cég keres olyan embereket, akik a saját közösségi médiacsatornáikat kezelni tudják, és képesek a legtöbbet kihozni belőlük. Ha szeretünk Facebookozni, és értünk az Instagramhoz, ezt otthonról tökéletesen művelhetjük.

irodadesign-a-lakasban-lakasdesign-az-irodaban1

Irodadesign a lakásban, lakásdesign az irodában – hatékonyság, kényelem, hogy öröm legyen a munka

Az otthonunk a munkahelyünk, a munkahelyünk pedig már kikapcsolódást is nyújt(hat). A határok elmosódni látszanak, mióta gyakorlatilag egy laptoppal a kezünkben szinte bárhol dolgozhatunk – persze ha van a közelben wifi. De nem csak a mobilitás miatt nem különül el ez a mezsgye. Hogy miért is történik mindez, milyen egy jól működő home office, és milyen a dolgozóbarát iroda, most eláruljuk nektek, hogy bárhol is legyetek, minél hatékonyabban tudjatok majd dolgozni!

Otthoni óvoda

Ha már úgyis otthon vagyunk, és a saját gyerekünkkel törődünk, akár magunkhoz vehetünk néhány másik babát is, akikre némi ellenszolgáltatás ellenében vigyázunk. Ez tökéletes lehet azoknak, akik nem akarják beadni a gyereküket óvodába vagy bölcsődébe, vagy csak néhány óra szabadságra vágynak napközben.

Online asszisztens

Sokan keresnek olyan asszisztenseket maguknak, akiknek annyi a feladatuk, hogy e-mailekre válaszolgatnak és időpontokat egyeztetnek – ehhez nem kell benn ülni egy irodában. Bár nem kereshetünk vele olyan jól, mintha rendes asszisztensek lennénk, kiegészítésnek tökéletes lehet.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!