Egyéb kategória

Nagyon poén: cicapopsi-táska az igazi macskaőrületeknek

Őrült, fanatikus, viccet értő cicarajongók figyelem: a tavaszi, menő statement táskák helyett mutatunk nektek egy szuper alternatívát!

vous - 2018.05.02.
Nagyon poén: cicapopsi-táska az igazi macskaőrületeknek

Amit már megtehetnek a fanatikus cicagazdik:

A lista bővül, ugyanis elképesztős cicás táskába botlottunk a neten, pontosítunk:

cicapopsi-táskába!

Nem hinnénk, hogy ezt különösen magyarázni kellene, a képek magukért beszélnek. Amit tudni kell, hogy hivatalosan itt lehet megvásárolni őket, átszámítva 5.700 forintért. De lehet, érdemes körbenézni a már jól ismert „keleti webshopokon” is… 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nagyon poén!

zoe phobic  táska interjú montázs

Egytől egyig szerelem – 10 tavaszi táska 10 magyar tervezőtől

Ha a tavaszi gardróbfrissítés nálatok csak arról szól, hogy szívesen vásárolnátok egy új táskát, akkor a legjobb helyre kattintottatok. Olyan magyar tervezőket gyűjtöttünk össze, akiknek a termékeiért rajongunk. Azt gondoljuk, inkább őket támogatjuk, mint a fast fashion márkákat, hiszen soha nem támad fel a magyar divat, ha nem a magyar divatra költünk vásárlóként.

Nézzétek meg a táskákat ide kattintva!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.