Egyéb kategória

10 magyar tervező, akiknél a trendi babák és az egyedi gyerekek bevásárolnának

Ha gyerekholmikról van szó, két iskola létezik. Vannak, akik elsősorban a használt ruhákat, a továbbörökítést tartják alapnak, hiszen úgyis kinövi a gyerek, minek újat venni. A másik iskola szerint van, akinek el kell kezdenie a minőségi babaholmik vásárlását, hogy azok majd továbbörökíthetőek legyenek a családban vagy a barátok között. Ők keresik azokat a tervezőket, akik minőségi baba- és gyerekrumákat és kiegészítőket készítenek. Nekik kedvezünk ezzel az összeállítással.

vous - 2018.04.30.
10 magyar tervező, akiknél a trendi babák és az egyedi gyerekek bevásárolnának

1. Linini

„Termékeim saját tervezésūek és teljes mértékben Magyarországon készülnek. A legfontosabb számomra a minőség és az egyediség, megfizethető áron” – szól a Linini mottója. A márkánál a legkisebbek „vásárolhatnak”, azaz 56-ostól 98-as méretig találni babaruhákat fiúknak és lányoknak is.

Objektum doboz

2. Shumlee

„A kapkodás kultúrája az utolsókat rúgja. Kis szériás gyermekruházat és kiegészítők a 'slow lfe, slow fashion' jegyében” – írják a Facebook-oldalukon, mi pedig csak bólogatunk. Éljen a slow life!

Objektum doboz

2. Mit vigyek magammal a kórházba?

Kórházi csomag szüléshez – Minden, ami a babának és a mamának kell az első napokban

Hosszú éveket vártam arra, hogy végre átélhessem azt, amit körülöttem már annyian, hogy a saját pici babámat végre a kezembe foghassam. Szülés előtt néhány nappal az utolsó pillanatig úgy hittük, hogy csak bemegyünk egy vizsgálatra, és már megyünk is haza. Biztos, ami biztos, megbeszéltük Apával, hogy vigyünk magunkkal mindent, mert lehet, hogy bent tartanak. De mi kerüljön a kórházi csomagba ilyenkor? Itt a válasz!

3. Tutyi

Pihepuha horgolt és kötött holmik készülnek a legkisebbeknek 100% organikus pamutból a Tutyi márkánál. A mi kedvenceink az aprócska „cipőcskék”.

Objektum doboz

4. Mini Mocca

Valódi bőrből készülnek a Mini Mocca baby mokaszinjai, amelyek közül szinte lehetetlen választani, annyira édesek. Azért nektek biztosan sikerülni fog! Hogy még egyedibb legyen, a baba nevével vagy becenevével ellátott darabok is készülnek. De ha saját ötletetek van, azt is elkészítik nektek.

Objektum doboz

5. Zagabo

Az dizájner esőkabátjairól ismert márka tervezői nem szerették volna, ha a kicsik is kimaradnak az esőkabát mániából. A Zagabo Kids kabátok színesek, vidámak, imádnivalók.

Objektum doboz

Mikrodivat a Nagy Almában – Ők a legstílusosabb gyerekek a világ túloldalán

Guccit a gyerekre! A divatos szülők divatos kisfelnőttet akarnak gyerek helyett

A minap pont arról beszélgettünk a szerkesztőségben, vajon venne-e bármelyikünk a még nem létező gyermekének márkás gyerekcipőt. Cuki, babáknak való Adidast, pirinyó Converse-t, aprócska Nike-t, pöttöm Timberlandet, picurka Pumát. A válasz egyértelműen „nem” volt. Miért is vennénk márkás cipőket, amire csak ránéz a gyerek, és máris kinőtte. Úgy tűnik ezzel a hozzáállásunkkal a trendek ellen megyünk. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

6. Symbyo

Végtelenül praktikus, egyetlen mozdulattal feladható vagy levehető ruhákról beszélünk, amelyek biopamutból, illetve minősített ökotextilekből készülnek Magyarországon. A márka arra is odafigyel, hogy minél kevesebb hulladékot termeljenek akár a ruhák készítése, akár a csomagolásuk során.

Objektum doboz

7. Mamzi

„Minden kézzel készül, hozzád közel, minőségi alapanyagok felhasználásával. Termékeink az egyszerű nagyszerűségét hirdetve időtállók, sokáig szerethetőek és a továbbörökítésre is készültek” – olvastuk a Mamzi Facebook-oldalán az egyik posztban. Imádjuk őket egytől egyig.

Objektum doboz

8. Me&my Mummy

Ki ne szeretett volna összeöltözni kislányként az anyukájával? És melyik anyuka nem szeretné legalább egyszer az életben átélni azt a pillanatot, amikor összeöltözik a lányával? Ezt az igényt formálta gyönyörű ruhákká a Me&my Mummy márka azzal a kiegészítéssel, hogy a kislányok mellett a kisfiúkra is gondolt.

Objektum doboz

9. Natte

A Natte alapvetően a kismamákat és az anyukákat célozta meg, de néhány ruhadarab kifejezetten a babáknak készül. Így vásárolhattok tőlük gyapjúbúl készült kötött sapkákat vagy lábszárvédőket is.

Objektum doboz

10. Milli and Bro

Lenvászon, pamut, tüneményes szabások, aranyos grafikák, mi kell még? Szerintünk semmi, mert a Milli and Bro márka már így is elrabolta a szívünket.

Objektum doboz

Objektum doboz

takarítás anyukák gyerek Séllei Lilla

„Nem csepp a tengerben, fontos, hogy ő mit és hogyan cselekszik!” – környezettudatosság a gyereknevelésben

Mosható pelus, szelektív szemétgyűjtés – ez csak a kezdet, de vajon a mai mamik hogyan nevelik környezettudatosságra a gyerekeiket? Őket kérdeztük.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek